Συγκλονίζει η Έρρικα Πρεζεράκου για το ατύχημά της: "Είναι εφιαλτικό..."

Ανατριχιάζουν τα λόγια της

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Έρρικα Πρεζεράκου για το ατύχημά της:

Ύστερα από την εφιαλτική εμπειρία που έζησε η Έρρικα Πρεζεράκου και το δύσκολο χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη, κατάφερε να βγει γερή και δυνατή, ενώ πλέον, αφού σώθηκε ο παράμεσός της πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο. Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες από το ατύχημά της που διηγήθηκε. Μεταξύ άλλων είπε: "Είναι εφιαλτικό..."

Η όμορφη πρώην πρώην αθλήτρια του άλματος επί κοντώ, απολαμβάνει επιτέλους τη ζεστασιά και την ασφάλεια του σπιτιού της αφού ο εφιάλτης της έλαβε τέλος, φαίνεται όμως οι μνήμες να τη βασανίζουν ακόμη καθώς όλα είναι νωπά και πρόσφατα. Συγκλονίζουν τα λόγια της και προκαλούν ανατριχίλα. Διαβάστε παρακάτω τη διήγησή της.

Τα συγκλονιστικά λόγια της Έρρικας Πρεζεράκου μετά το εφιαλτικό της ατύχημα

"Οι γιατροί μου είπαν ότι ο παράμεσος μου παραμένει ζωντανός. Και αυτό ήταν το καλύτερο νέο. Άρχισα να χοροπηδάω πάνω κάτω από τη χαρά μου μέσα στο νοσοκομείο.

Έχω κάνει ένα χειρουργείο πέντε ωρών, όμως όλα θα πάνε καλά. Έχω χάσει το μικρό μου δακτυλάκι και όσα συμβαίνουν αποτελούν το τελειότερο σενάριο συγκριτικά με όσα έγιναν. Οπότε είμαι χαρούμενη..."

Έρρικα Πρεζεράκου συγκλονίζει ατύχημα

"Στην Κύθνο πήγα την Παρασκευή 7 Αυγούστου. Ήμουν στην πρώτη ημέρα. Ο καιρός ήταν σχετικά ήπιος. Όλα συνέβησαν πάνω στην προσπάθεια να αποφευχθεί το κύμα από τα απόνερα ενός μεγάλου πλοίου. Είναι εφιαλτικό αυτό που συνέβη. Και τώρα που το ανακαλώ στην μνήμη μου, μόνο που το ακούω, φρικάρω.

Άκουσα ένα “ντουπ” και αμέσως σήκωσα το χέρι μου. Είδα ότι ήταν σε πολλά κομμάτια, η προπέλα το είχε κάνει καινούργιο… Και τότε μπήκα ενστικτωδώς στην ενέργεια, αυτό που λέμε, της επιβίωσης. Πραγματικά χωρίς να σκεφτώ μπήκα στη διαδικασία να κολυμπήσω, να προσεγγίσω τη βάρκα για να σωθώ" Έγραψε η γλυκιά Έρρικα.

Συγκινεί η Έρρικα Πρεζεράκου μετά το χειρουργείο. Δείτε εδώ όλα όσα δήλωσε.

Ευχάριστα νέα για την Έρρικα Πρεζεράκου - «Ήρθε η ώρα να...»

Τίτλοι τέλους για τις εφιαλτικές στιγμές και την τραγική περιπέτεια υγείας που βίωσε η αγαπημένη Έρρικα Πρεζεράκου. Η γλυκιά Έρρικα είναι πλέον έτοιμη να αφήσει πίσω το δυσάρεστο ατύχημα της καθώς παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Η όμορφη πρώην πρωταθλήτρια του επί κοντώ, Έρρικα Πρεζεράκου, ύστερα από το τραγικό ατύχημα που είχε στις διακοπές με τον σύντροφό της με το σκάφος και το 5ωρο χειρουργείο, νιώθει ήδη καλύτερα. Η επέμβαση ήταν επιτυχής και η Έρρικα παίρνει εξιτήριο σήμερα, επιστρέφοντας επιτέλους στο σπίτι της.

Έρρικα Πρεζεράκου εξιτήριο

Η ίδια βαθιά συγκινημένη ανήρτησε ένα βίντεο στο Instagram και είπε το εξής: "Η ώρα που μπαίνεις και η ώρα που βγαίνεις από ένα νοσοκομείο δεν είναι ποτέ η ίδια. Μπαίνεις άλλος άνθρωπος και βγαίνεις άλλος άνθρωπος, όχι μόνο εξωτερικά αλλά και εσωτερικά. Ήρθε η ώρα να φύγω. Πάω σπίτι"

Αυτό είναι το βίντεο της Έρρικας Πρεζεράκου - Το εξιτήριο από το νοσοκομείο

«Δεν έχω σταματήσει να κλαίω» είχε δηλώσει η Έρρικα. Διαβάστε εδώ τι άλλο είπε.