Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου που έκανε το διαδίκτυο να «λυγίσει»

Το πιο τρυφερό στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου που έκανε το διαδίκτυο να «λυγίσει»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση, στην οποία ποζάρει μαζί με τον γιο της, και κάνει όλο το διαδίκτυο να «λυγίσει» με το πιο τρυφερό στιγμιότυπο.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια συνεχίζει να απολαμβάνει και με το παραπάνω τις καλοκαιρινές της διακοπές στα νησιά και έχει σκοπό να μην αφήσει ούτε λεπτό από το καλοκαίρι της να πάει χαμένο, πριν ξεκινήσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου που έκανε το διαδίκτυο να «λυγίσει»

Η Σίσσυ Χρηστίδου προσπαθεί να αφιερώσει όσο περισσότερο χρόνο γίνεται στους δύο γιος τους, ενώ τις προηγούμενες μέρες, ο ένας από τους δύο είχε γενέθλια. Δείτε εδώ την υπέροχη ευχή της παρουσιάστριας.

Έτσι, σήμερα το πρωί ανέβασε μία φωτογραφία ενώ μόλις είχε ξυπνήσει στην οποία βρίσκεται αγκαλιά με το αγοράκι της!

Σίσσυ Χρηστίδου παιδιά

Θύελλα αντιδράσεων με τη φωτογραφία της Σίσσυς Χρηστίδου με μπικίνι

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σίσσυ Χρηστίδου ανέβασε μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία, στην οποία ποζάρει μέσα στη θάλασσα με το μπικίνι της και για ακόμα μία φορά, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια φέτος απολαμβάνει το καλοκαίρι της και με το παραπάνω. Από τη στιγμή που η εκπομπή της έριξε αυλαία, έφυγε από την Αθήνα και έχει "σαρώσει" τις Κυκλάδες!

Στο Instagram, η Σίσσυ Χρηστίδου επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, τα πιο ξεχωριστά στιγμιότυπα και τις πιο όμορφες φωτογραφίες, ενώ όλες οι πόζες της με μαγιό γίνονται ανάρπαστες μιας και η αλλαγή στο σώμα της είναι τεράστια!

Αυτή είναι η φωτογραφία της Σίσσυς Χρηστίδου με μπικίνι που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Η παρουσιάστρια αισθάνεται υπέροχα με τον εαυτό της και οι φωτογραφίες που ανεβάζει από τις καλοκαιρινές της διακοπές είναι μία και μία, ενώ η πιο πρόσφατη ανάρτησή της με τον γιο της έκανε μέχρι και τη Δούκισσα Νομικού να αντιδράσει!