Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τατιάνα Στεφανίδου: Σπάνια φωτογραφία με τον Νίκο Ευαγγελάτο στην εκκλησία

Βγήκε στη δημοσιότητα!

Τατιάνα Στεφανίδου: Σπάνια φωτογραφία με τον Νίκο Ευαγγελάτο στην εκκλησία
News 16.08.2020 13:23
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Τατιάνα Στεφανίδου, αποφάσισε χθες, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία σπάνια φωτογραφία, στην οποία φαίνεται ο σύζυγός της, Νίκος Ευαγγελάτος στην εκκλησία.

Το ζευγάρι δεν μοιράζεται πολύ συχνά κοινά στιγμιότυπα από την καθημερινή του ζωή, ωστόσο είναι αλήθεια πως και οι δύο έχουν χαλαρώσει πολύ στις υπέροχες διακοπές που κάνουν μαζί με την οικογένειά τους.

Μάλιστα, τις προηγούμενες μέρες, η Τατιάνα Στεφανίδου ανέβασε δύο αξιοζήλευτα βίντεο πάνω από το σκάφος της.

Αυτή είναι η σπάνια φωτογραφία της Τατιάνας Στεφανίδου με τον Νίκο Ευαγγελάτο στην εκκλησία

Το ζευγάρι πήγε στην πρωινή λειτουργία στους Παξούς και η παρουσιάστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μερικά πολύ ιδιαίτερα στιγμιότυπα. Σε ένα από αυτά, απεικονίζεται και ο σύζυγός της, λίγο πριν μπει στην εκκλησία.

Νίκος Ευαγγελάτος Τατιάνα Στεφανίδου γάμος

Η "άγνωστη" γνωριμία Τατιάνας Στεφανίδου και Νίκου Ευαγγελάτου

Σε μια δημόσια τηλεοπτική της εμφάνιση είχε αποκαλύψει για πρώτη φορά η Τατιάνα Στεφανίδου την γνωριμία της με τον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο. Ωστόσο, έκανε γνωστή την πρώτη "άγνωστη" για πολλούς φορά που τον είδε από κοντά.

Μπορεί οι δυο τους να βρίσκονταν στον ίδιο επαγγελματικό χώρο, αλλά δεν είχε τύχει να συναντηθούν. Πρώτη φορά που είδε ο ένας τον άλλον δεν ήταν στο γραφείο, αλλά σε.... νυχτερινή τους έξοδο.

Αυτή είναι η "άγνωστη" γνωριμία της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου

Συγκεκριμένα, η πρώτη φορά που είδε ο ένας τον άλλο από κοντά ήταν κατά την διάρκεια νυχτερινής τους εξόδου στα μπουζούκια. Τότε, ήταν ο καθένας με την παρέα του.

Τατιάνα Στεφανίδου Νίκος Ευαγγελάτος γάμος

Ο Νίκος Ευαγγελάτος ως πιο σοβαρός δεν έδειξε πολύ ενδιαφέρον, αφού πίστευε πως αν ήταν γραφτό να συναντηθούν θα συνέβαινε . Πράγματι, αυτό συνέβη την επόμενη μέρα, αλλά ήταν σαν να μην είχαν συναντηθεί το προηγούμενο βράδυ.

Να σημειώσουμε πως, ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου είναι παντρεμένοι πολλά χρόνια και ακόμη και σήμερα δηλώνουν πολύ ερωτευμένοι. Προσωπικός τους παράδεισος, είναι το απίστευτο σπίτι τους στην Χαλκίδα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τατιάνα Στεφανίδου: Εξελίξεις μετά την αποχώρηση της από τον ΣΚΑΙ

«Ναυάγησαν» οι συζητήσεις Τατιάνας Στεφανίδου - MEGA

Share