Δεν έχει ίχνος κυτταρίτιδας στα πόδια η Τατιάνα Στεφανίδου - Η πίσω όψη της χωρίς ρετούς

Βίντεο ντοκουμέντο πάνω από το σκάφος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν έχει ίχνος κυτταρίτιδας στα πόδια η Τατιάνα Στεφανίδου - Η πίσω όψη της χωρίς ρετούς

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Τατιάνα Στεφανίδου αποφάσισε να ανεβάσει ένα πολύ ιδιαίτερο βίντεο πάνω από το σκάφος, στο οποίο φαίνεται πώς είναι η πίσω όψη της χωρίς καθόλου ρετούς, κι αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι, πως στα πόδια της δεν έχει ίχνος κυτταρίτιδας!

Η γνωστή παρουσιάστρια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της μαζί με την οικογένειά της στα νησιά του Ιονίου, και έτσι τώρα βρέθηκαν στους Παξούς με το σκάφος.

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι μεγάλη λάτρης των social media και έτσι επιλέγει καθημερινά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τα πιο ξεχωριστά στιγμιότυπα από τις διακοπές της.

Κάτι αντίστοιχο έκανε και χθες όταν ανέβασε δύο βίντεο από τη βουτιά της πάνω στο σκάφος. Στο πρώτο φαίνεται το εντυπωσιακό ολόσωμο μαγιό της, ενώ στο δεύτερο η λήψη είναι στην πλάτη της και φαίνεται το εντυπωσιακό της σώμα.

Αυτή είναι η πίσω όψη της Τατιάνας Στεφανίδου χωρίς ρετούς και τα πόδια της χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας

Η πίσω όψη της Τατιάνας Στεφανίδου - Άφιλτρες φωτογραφίες με μαγιό

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Τατιάνα Στεφανίδου ανέβασε μερικές εντελώς άφιλτρες φωτογραφίες, στις οποίες φαίνεται ξεκάθαρη η... πίσω όψη της χωρίς ίχνος ρετούς. Η παρουσιάστρια δε συνηθίζει να ανεβάζει τέτοιες φωτογραφίες και σήμερα, μας εντυπωσίασε.

Εδώ και μερικές μέρες, η παρουσιάστρια βρίσκεται στα Επτάνησα μαζί με την οικογένειά της. Ως λάτρης των social media, έχει ανεβάσει μία σειρά από εντυπωσιακές φωτογραφίες από τις μαγευτικές διακοπές της και τα likes όπως είναι φυσικό, έχουν πέσει «βροχή»!

Η Τατιάνα Στεφανίδου, ανέβασε πριν από μερικές μέρες ένα στιγμιότυπο στο οποίο ποζάρει με ένα ολόσωμο μαγιό με βαθύ ντεκολτέ, ωστόσο σήμερα έκανε μία κίνηση που δεν περιμέναμε.

Συγκεκριμένα, βούτηξε στα καταγάλανα νερά της Ιθάκης και πόζαρε κάτω από το νερό με το λευκό της μπικίνι.