Η τρυφερή φωτογραφία του Γιάννη Λάτσιου με τη μητέρα του

Η γλυκιά ευχή για τα γενέθλιά του

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Η τρυφερή φωτογραφία του Γιάννη Λάτσιου με τη μητέρα του

Ο Γιάννης Λάτσιος τρέφει μεγάλη αδυναμία για τη μητέρα του και παρόλο που αποφεύγει να αναρτά υλικό από την προσωπική του ζωή ή να αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες και πληροφορίες για τη ζωή του γενικότερα, δεν μπορούσε να αντισταθεί από το να ευχηθεί και δημοσίως στη μητέρα του για τα γενέθλια της. Το έκανε και μάλιστα με την ανάρτηση της πιο τρυφερής φωτογραφίας.

Γνωρίζουμε πως ο Γίαννης Λάτσιος έχει πάρα πολύ καλή σχέση με τα τρία του παιδιά που έχει μαζί με την Ελένη Μενεγάκη, καθώς και ότι μεγάλο μέρος του καλοκαιριού το περνάει μαζί του. Επομένως, είναι φανερό ότι η οικογένεια είναι το σημαντικότερο πράγμα για εκέινον. Εχθές λοιπόν είχε η μητέρα του γενέθλια, έκλεισε τα 88 και της ευχήθηκε με την παρακάτω φωτογραφία.

Η τρυφερή φωτογραφία του Γιάννη Λάτσιου με τη μητέρα του στα γενέθλιά της

"#happybirthdaymom #88 #loveyou" έγραψε ο Γιάννης, δηλώνοντας της την αγάπη του.

Γιάννης Άγγελος Λάτσιος γενέθλια μαμά

Αυτό είναι ένα άλλο στιγμιότυπο στο οποίο βλέπουμε τον Γιάννη Λάτσιο, τη μητέρα του και τον μεγάλο του γιο Άγγελο.

Δείτε εδώ τη φωτογραφία του Γιάννη Λάτσιου που προκάλεσε την αντίδραση του Άγγελου.

Απομονωμένες διακοπές για τον Γιάννη Λάτσιο

Ο Γιάννης Λάτσιος απολαμβάνει τις απομονωμένες διακοπές του φέτος το καλοκαίρι, μακριά από όλα τα φώτα της δημοσιότητας. Ο γνωστός επιχειρηματίας επέλεξε έναν πιο απόμερο προορισμό για να απολαύσει τον ελεύθερο χρόνο του.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος αποφεύγει να μοιράζεται στα social media, στιγμιότυπα από την καθημερινή του ζωή ή από τις προσωπικές του στιγμές. Τις τελευταίες μέρες ωστόσο, ο Γιάννης Λάτσιος, έχει ανεβάσει μερικές φωτογραφίες στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram προκειμένου να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους τον προορισμό που επέλεξε για τις διακοπές του.

Την ίδια στιγμή, τις διακοπές του ξεκίνησε και ο γιος του, Άγγελος Λάτσιος. Δείτε εδώ τις πρώτες φωτογραφίες που ανέβασε.

Αυτό το διάστημα λοιπόν χαλαρώνει, φορτίζει τις μπαταρίες του, απολαμβάνει τον ήλιο και τα καταγάλανα νερά και χαρίζει μοναδικές φωτογραφίες στους διαδικτυακούς του φίλους.