Σε σχέση ξανά πολυσυζητημένος παίκτης του Survivor - Φωτογραφία - αποκάλυψη

Είναι full in love και δε διστάζει να το πει!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σε σχέση ξανά πολυσυζητημένος παίκτης του Survivor - Φωτογραφία - αποκάλυψη

Ευχάριστα φαίνεται πως είναι τα νέα για έναν από τους πολυσυζητημένους παίκτες του δεύτερου κύκλου του Survivor, μιας και μέσα από μία φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram, αποκάλυψε πως βρίσκεται και πάλι σε σχέση!

Πρόκειται για έναν από τους παίκτες που κατάφεραν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον στο γνωστό ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, τόσο μέσα από τον χαρακτήρα του όσο και από την επίδοσή του στις δοκιμασίες, αλλά και από τον έρωτά του με μία επίσης πρώην παίκτρια του Survivor.

Αυτός είναι ο πολυσυζητημένος παίκτης του Survivor που βρίσκεται ξανά σε σχέση

Ο λόγος για τον Μιχάλη Μουρούτσο, ο οποίος φαίνεται πως έχει αφήσει εντελώς πίσω του τον χωρισμό του με τη Λάουρα Νάργες και έχει βάλει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή του.

Μάλιστα, χθες μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να ευχηθεί δημόσια στη νέα του αγαπημένη, Μαρία Δελόγκα με μία τρυφερή ανάρτηση.

«Χρόνια πολλά σε όλη την Ελλάδα. Χρόνια πολλά στην Μαρια της καρδιάς μου... Ευχομαι σε όλους υγεία και χαμόγελα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Μιχάλης Μαρούτσος.

Την ίδια στιγμή, ο νικητής του Survivor στο οποίο συμμετείχε ο Μιχάλης Μουρούτσος, Ηλίας Γκότσης, ράγισε καρδιές. Δείτε εδώ τι συνέβη.

Με κοκκινομάλλα καλλονή στην Σαντορίνη ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του Survivor

Στην Σαντορίνη βρίσκεται ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του Survivor για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Σε φωτογραφία που είδαμε από το νησί, πόζαρε έχοντας στο πλευρό του κοκκινομάλλα καλλονή.

Μπορεί ο ίδιος να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να έχει αποτραβηχτεί από την τηλεόραση, ωστόσο στα social media οι αναρτήσεις του είναι καθημερινές.

Ο λόγος για τον Κώστα Αναγνωστόπουλο ή όπως τον μάθαμε μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης «Μισθοφόρο». Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram χθες, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία που είναι "φωτιά".

Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του Survivor, πόζαρε σε γνωστή παραλία του νησιού, έχοντας δίπλα του μια κοκκινομάλλα καλλονή, η οποία και τράβηξε όλα τα βλέμματα!

Αυτή είναι η φωτογραφία του πρώην παίκτη του Survivor με την κοκκινομάλλα καλλονή

Μπορεί ο Κώστας Αναγνωστόπουλος να γνωρίζουμε τι κάνει και που βρίσκεται σήμερα, ωστόσο, τον Πάνο Αργιανίδη τον θυμάστε; Σήμερα, έχει εξαφανιστεί και αποκάλυψε ο ίδιος τον λόγο.