Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Έγινε η αποκάλυψη για την πρόταση που δέχθηκαν

Με νέα τηλεοπτική εκπομπή αππό τη νέα σεζόν;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Έγινε η αποκάλυψη για την πρόταση που δέχθηκαν

Μέσα από μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε, η Ελένη Χατζίδου θέλησε να μιλήσει ανοιχτά και να αποκαλύψει πως έχει γίνει πρόταση σε εκείνη και στον αγαπημένο της, Ετεοκλή Παύλου για να αναλάβουν μία νέα εκπομπή.

Το αγαπημένο ζευγάρι έκανε το μεγάλο μπαμ φέτος στην ελληνική τηλεόραση, αφού με τη συμμετοχή του στο J2US και με την καθημερινή εκπομπή του Καλοκαίρι #ΝΟΤ - η οποία σκίζει στα νούμερα τηλεθέασης - έχει καταφέρει να κλέψει τις καρδιές του κοινού.

Η Ελένη Χατζίδου μίλησε στo Enjoy και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις προτάσεις που δέχθηκαν προκειμένου να εμφανιστούν στην τηλεόραση και του χρόνου.

Αυτή την αποκάλυψη έκανε η Ελένη Χατζίδου για την πρόταση που δέχθηκε εκείνη και ο Ετεοκλής Παύλου

Ελένη, μέσα στα όνειρα σου ήταν μια εκπομπή με τον άνδρα σου;

Μέσα στα όνειρα μου από μικρό κορίτσι ήταν η ψυχαγωγία. Ήθελα να κάνω τους ανθρώπους να περνούν καλά και να είναι χαρούμενοι. Μου άρεσε να τους ψυχαγωγώ. Όταν έλεγαν στις γιορτές στην Αλεξανδρούπολη ποιος θα πει ένα τραγούδι, πεταγόμουν πάνω πρώτη και καλύτερη. Έτσι, από μικρούλα με είχα φανταστεί να τραγουδάω πάνω σε σκηνή και γι’ αυτό άλλωστε πάλεψα πολύ στη ζωή μου να κάνω μια ωραία πορεία στο λαϊκό ελληνικό τραγούδι.

Τώρα η εκπομπή «Καλοκαίρι not» μού δίνει τη δυνατότητα και πάλι να ψυχαγωγώ τον κόσμο. Άρα, είναι πολύ κοντά σε αυτό που με κάνει να νιώθω όμορφα και πόσο μάλλον όταν έχω δίπλα μου τον άνδρα που με κάνει να νιώθω ασφαλής, πανευτυχής και θέλω να περνάω μέσα στην ημέρα όσο περισσότερες ώρες μπορώ μαζί του.

Η εκπομπή μου δίνει αυτή την ευκαιρία, γιατί ο Ετεοκλής με το που τελειώνει το «Καλοκαίρι not» κάνει άλλες δύο δουλειές μέσα στην ημέρα. Άρα, στο στούντιο βρισκόμαστε μαζί.

Ελένη Χατίδου - Ετεοκλής Παύλου εκπομπή

Μακάρι να σας δούμε και μετά το καλοκαίρι σε κάποια τηλεοπτική παραγωγή μαζί. Μας αρέσετε πάρα πολύ γιατί είστε καλοπροαίρετοι, ευγενικοί. Η χαρά της ζωής…

Η αλήθεια είναι ότι έχουν πέσει κάποιες προτάσεις στο τραπέζι και μας αρέσουν πολύ. Το θέμα είναι, όταν κάνεις μια δουλειά, να τη γουστάρεις, να την κάνεις με μεράκι, όχι μόνο για το μεροκάματο.

Στη νύχτα που έχω δουλέψει από κοπελίτσα και μάλιστα σε εποχές που οι τραγουδιστές δεν έπαιρναν τα χρυσά νυχτοκάματα κοιτούσα να κάνω τουλάχιστον συνεργασίες που μου άρεσαν με καλλιτέχνες που θα με πήγαιναν ένα βήμα μπροστά.

Χαίρομαι λοιπόν που όλα αυτά τα χρόνια δουλειάς έκανα ένα κομπόδεμα στην τράπεζα που μου έδωσε την ευκαιρία να λέω «όχι» σε κάποιες δουλειές που δεν μου άρεσαν.