Στιγμές ευτυχίας για τη Μελίνα Ασλανίδου και το σύντροφό της

Είναι φουλ ερωτευμένοι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για τη Μελίνα Ασλανίδου και το σύντροφό της

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας ζει η Μελίνα Ασλανίδου. Εδώ και αρκετά χρόνια έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του συντρόφου της, Βασίλη Μουντάκη με τον οποίο μένει μαζί στην πανέμορφη Κρήτη. Το τελευταίο διάστημα απολαμβάνουν τις διακοπές τους και φαίνονται πιο ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι από ποτέ.

Η τραγουδίστρια μπορεί να έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα ωστόσο, έβαλε σε προτεραιότητα τη σχέση της με τον κομμωτή. Μπορεί να μένει στην Κρήτη, ωστόσο φτιάχνει έτσι το πρόγραμμα της, ώστε να μην λείπει μεγάλο διάστημα στην Αθήνα, λόγω των συναυλιών που είχε.

Η Μελίνα Ασλανίδου ζει τον απόλυτο έρωτα και αυτό το καταλαβαίνει κανείς και από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instragram. Πλέον δεν κρύβει λεπτό τη σχέση τους και έχει ξεκινήσει τις κοινές αναρτήσεις.

Αρχικά είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την παρακάτω φωτογραφία, χωρίς να γράφει κάτι για τη συγκεκριμένη ανάρτηση.

Αυτές είναι οι στιγμές ευτυχίας που ζει η Μελίνα Ασλανίδου στο πλευρό του συντρόφου της

Ωστόσο, πριν από λίγες ώρες η τραγουδίστρια έκανε την πιο τρυφερή δημοσίευση. Η ίδια πόζαρε στο πλευρό του θέλοντας να δείξει την αγάπη που του έχει.

Μελίνα Ασλανίδου Βασίλης Μουντάκης

Ωστόσο οι διακοπές τους δεν έχουν τέλος. Πραγματοποιούν διάφορες εξορμήσει με φίλους τους, όπως όταν πήγαν βόλτα με σκάφος.

Μελίνα Ασλανίδου σύντροφος

Να σημειώσουμε πως η Μελίνα Ασλανίδου είχε δηλώσει πριν ένα περίπου χρόνο, «Αν θέλει ο Θεός, εγώ και ο Βασίλης θα φάμε κουφέτα», με τους στενούς φίλους να λέγανε τότε πως ο γάμος δεν θα αργούσε και θα γινόταν στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά, από όπου κατάγεται ο Βασίλης Μουντάκης.

Να σημειώσουμε επίσης, πως ένας θάνατος που έγινε γνωστός «βύθισε» στο πένθος την showbiz. Ανάμεσα στα πρόσωπα που θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν και η Μελίνα Ασλανίδου η οποία ράγισε καρδιές. Η είδηση αυτή της «τσάκισε» την ψυχολογία.