Τρυφερές στιγμές για Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρη Σουλτάτο στην παραλία

Εικόνα ντοκουμέντο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τρυφερές στιγμές για Βάσω Λασκαράκη  - Λευτέρη Σουλτάτο στην παραλία

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος διανύουν μια πολύ όμορφη περίοδο στο γάμο τους. Απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και οι τρυφερές στιγμές ανάμεσα τους είναι πολλές, αφού είναι πολύ ευτυχισμένοι.

Το ζευγάρι καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορες στιγμές από την προσωπική του ζωή και τις όμορφες στιγμές που περνάει εκτός Αθηνών.

Μετά το τέλος των γυρισμάτων της Βάσως Λασκαράκη από τη σειρά την οποία πρωταγωνιστούσε, με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, πήραν το πρώτο καράβι και αναχώρησαν για την Κρήτη, τόπο καταγωγής του σεφ. Εκεί περνάνε πολλές όμορφες οικογενειακές στιγμές και με τους γονείς του, μάλιστα, δείτε να ποζάρει με τον πατέρα του και πεθερό της ηθοποιού.

Οι τρυφερές στιγμές Βάσως Λασκαράκη - Λευτέρη Σουλτάτου

Τις τελευταίες ημέρες η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος κάνουν οι δυο τους διακοπές σε ένα πολύ όμορφο μέρος του νησιού της Κρήτης, το οποίο έχει απίστευτα καταγάλανα νερά στη θάλασσα και τέλεια άμμο.

Η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλές στιγμές από την καθημερινότητα τους. Όπως χθες, που δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή τους στιγμή.

Το ζευγάρι πόζαρε με θέα τη θάλασσα, φορώντας τα μαγιό του!

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος Κρήτη

Αφιλτράριστες ολόσωμες φωτογραφίες της Βάσως Λασκαράκη με μαγιό - Τις τράβηξε ο Σουλτάτος

Η Βάσω Λασκαράκη απολαμβάνει κάθε λεπτό από τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον Λευτέρη Σουλτάτο και το βλέπουμε από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει με τα μαγιό της. Οι οποίες να σημειώσουμε πως είναι αφιλτράριστες. Αυτές που θα δείτε παρακάτω τις τράβηξε ο σύζυγός της.

Η ηθοποιός μετά από μια απαιτητική χρονιά με τα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστούσε, γεμίζει τις μπαταρίες της για τη νέα σεζόν.

Μέχρι τότε ωστόσο κάνει tour στην Κρήτη με τον Λευτέρη Σουλτάτο και επισκέπτονται κάθε ομορφιά του νησιού. Πριν λίγες ημέρες βρέθηκαν στο Ελαφονήσι και οι αφιλτράριστες φωτογραφίες της Βάσως Λασκαράκη είναι απλά απίστευτες.

Πόζαρε στο φακό του συζύγου της με ένα μικροσκοπικό μπλε μπικίνι και τα σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους έπεσαν σαν την βροχή.