Ελένη Φουρέιρα: Η θέα από το δωμάτιο που μένει στην Κρήτη είναι όνειρο - «Κόβει» ανάσες

Βλέπει θάλασσα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Φουρέιρα: Η θέα από το δωμάτιο που μένει στην Κρήτη είναι όνειρο - «Κόβει» ανάσες

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Ελένη Φουρέιρα η οποία βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην πανέμορφη Κρήτη. Η τραγουδίστρια είναι παρέα με καλούς της φίλους και η θέα από το δωμάτιο που μένει πραγματικά «κόβει» ανάσες.

Έχοντας βρει ελεύθερο χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, καθώς οι περισσότερες συναυλίες έχουν ακυρωθεί λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού, έφυγε εκτός Αθηνών για να ξεκουραστεί και να ηρεμήσεις από την καθημερινότητα της πόλης.

Όπως βλέπουμε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλές στιγμές από τις ημέρες της στο νησί.

Χθες ωστόσο, μας έδειξε και την απίστευτη θέα που έχει από το δωμάτιο που μένει. Συγκεκριμένα, έχει πισίνα στην βεράντα, ενώ βλέπει καταπράσινο από το βουνό. Δείτε ωστόσο και τη φωτογραφία της στην Κρήτη με μαγιό όπου έκανε μια αποκάλυψη «φωτιά».

Αυτή είναι η θέα από το δωμάτιο που μένει η Ελένη Φουρέιρα στην Κρήτη - Είναι όνειρο

Νωρίτερα, πόζαρε γεμάτη κοτσιδάκια στα μαλλιά

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Φουρέιρα ανέβασε μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία, στην οποία ποζάρει, όπως δεν την έχετε ξαναδεί ποτέ! Τα μαλλιά της είναι γεμάτα με μικρά κοτσιδάκια και το look της τα σπάει.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια συνεχίζει να απολαμβάνει και με το παραπάνω τις καλοκαιρινές διακοπές της στην Κρήτη. Ως λάτρης των social media, φροντίζει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους με τις καθημερινές της δραστηριότητες.

Στο πιο πρόσφατο insta story της, η Ελένη Φουρέιρα πόζαρε στο φακό στο πλευρό ενός καλού της φίλου και η εικόνα της προκάλεσε την εντύπωση των διαδικτυακών της φίλων.

Συγκεκριμένα, αποφάσισε να κάνει όλα τα μαλλιά της κοτσιδάκια, ενώ πανικό προκάλεσε και με αυτή τη φωτογραφία στην οποία ποζάρει χωρίς καθόλου ρετούς!

Ελένη Φουρέιρα instagram