Ράγισε καρδιές ο Ανδρέας Μικρούτσικος - Ο θάνατος που τον «τσάκισε»

Βαθιά θλίψη

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Ράγισε καρδιές ο Ανδρέας Μικρούτσικος - Ο θάνατος που τον «τσάκισε»

Πρόσφατα έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της Ειρήνης Ιγγλέση και αυτό σκόρπισε τη θλίψη σε πολλούς, μεταξύ άλλων και στον Ανδρέα Μικρούτσικο. Ο θάνατος αυτός τον "τσάκισε" και έσπευσε να κάνει μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook που ραγίζει καρδιές.

Η Ειρήνη Ιγγλέση ήταν η δεύτερη σύζυγος του Θάνου Μικρούτσικου και κατά αυτόν τον τρόπο είχε αναπτύξει μια όμορφη και στενή σχέση με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Δυστυχώς, η Ειρήνη έχασε τη δύσκολη και σκληρή μάχη που έδινε με τον καρκίνο και έφυγε από τη ζωή. Δείτε παρακάτω όλα όσα έγραψε ο Ανδρέας στον προσωπικό του λογαριασμό.

Ράγισε καρδιές ο Ανδρέας Μικρούτσικος - Η ανάρτηση για τον θάνατο που τον «τσάκισε»

"Ειρηνουλα μου. Σε γνώρισα στο ΚΘΒΕ στη παράσταση του Γ.Μιχαηλιδη,Φουεντε Οβεχουνα,που έγραψε τη μουσική ο Θάνος και τραγουδούσε ζωντανά στην παράσταση η Μαιρη. Είχες αποχωρήσει από το θέατρο του Κουν για να διαχειριστείς το πένθος σου για το χαμό της αδελφής σου Σεσιλ.

Σε γνώρισα μετα σαν έξοχη γυναίκα του Θάνου σαν μοναδική μητέρα των παιδιών σας Σεσιλ και Κωνσταντίνα σαν μούσα των ταινιών του Π.Βουλγαρη.

Ειρήνη μου αγαπηθήκαμε σαν αδέρφια οπότε κάνε μου μια τελευταία χάρη. Μάζεψε τον Γιώργο την Μαίρη και τον Θάνο και στήστε την μπαλάντα του ξεσηκωμου σκηνή από το Φουεντε Οβεχουνα στο θέατρο ο Παράδεισος" Έγραψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

.

Ανδρέας Μικρούτσικος Ιγγλεση θανατος

Ανδρέας Μικρούτσικος ανάρτηση θανατος Ιγγλεση

Μάλιστα πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας είχε έρθει η είδηση του θανάτου της Ειρήνης Ιγγλέση. Δείτε εδώ ακριβώς πως είχε ανακοινωθεί.

Σπάνια βραδινή έξοδος για τον Ανδρέα Μικρούτσικο - Στο πλευρό του η σύντροφός του

Μια σπάνια δημόσια έξοδο πραγματοποίησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια κρατούσε την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Στο πλευρό του ήταν και η σύντροφός τους.

Ο επιτυχημένος παρουσιαστής διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο, καθώς έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Έλενας Μαστραγγέλη, η οποία τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, με την βοήθεια της Σοφίας Βόσσου του είχαν κάνει και μια πολύ όμορφη έκπληξη για τα γενέθλια του. Δείτε εδώ στιγμιότυπα.

Ωστόσο, λίγο πριν επιστρέψει και πάλι στην τηλεόραση με ρόλο έκπληξη στο Big Brother μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, ο Ανδρέας Μικρούτσος βρέθηκε σε μαγαζί του Περιστερίου να διασκεδάζει.

Ο φωτογραφικός φακός τους "τσάκωσε" κατά την έξοδο τους από το μαγαζί με τον παρουσιαστή να προσπαθεί να κρυφτεί από τις κάμερες.

Σπάνια εμφάνιση Ανδρέας Μικρούτσικος

Ανδρέας Μικρούτσικος σύντροφος

Δείτε εδώ ωστόσο, όσα πρέπει να γνωρίζετε για την επιστροφή του Big Brother, αλλά και του Ανδρέα Μικρούτσικου. Ο ρόλος του παρουσιαστή και η πρεμιέρα.