OPENtv: Μυστήριο με τα νέα πρόσωπα στην εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου

Ποιοι εντάσσονται στην ομάδα της;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
OPENtv: Μυστήριο με τα νέα πρόσωπα στην εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου

Μυστήριο επικρατεί γύρω από τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, καθώς ακόμη δεν έχει βγει ούτε μια λεπτομέρεια για το αν έχουν ξεκινήσει τα δοκιμαστικά στο OPENtv. Ωστόσο, τα πρόσωπα του πάνελ παραμένουν όπως έχουν, αφού δεν υπήρξε κάποια αποχώρηση.

Η πρωινή εκπομπή «Έλα χαμογέλα» που προβάλλεται στην ζώνη του Σαββατοκύριακου έχει δει μεγάλη επιτυχία, έχει κατακτήσει την αγάπη του κοινού, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να σημειώνει πολύ ικανοποιητικά νούμερα στην τηλεθέαση.

Τι συμβαίνει με τα νέα πρόσωπα στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο OPENtv;

Όπως ανέφεραν στην εκπομπή «Καλοκαίρι NOT», το Έλα χαμογέλα θα δει δυο νέες προσθήκες, όπως και έναν πασίγνωστο μάγειρα. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό κάποιο όνομα, παρόλο που η νέα τηλεοπτική σεζόν είμαι προ των πυλών και σε λίγες εβδομάδες θα ξεκινήσουν οι πρεμιέρες. Μέχρι την πρεμιέρα της ωστόσο, η Σίσσυ Χρηστίδου κάνει τις διακοπές της και οι φωτογραφίες της είναι αδιανόητες.

Σίσσυ Χρηστίδου: Η αποκάλυψη λίγο μετά το τέλος του Έλα Χαμογέλα στο OPENtv

Μπορεί οι περισσότερες εκπομπές να δεχθούν αλλαγές την επόμενη τηλεοπτική σεζόν όσον αφορά το δυναμικό της ομάδας τους, κάτι τέτοιο όμως δεν φαίνεται να ισχύει για την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, στο Opentv, Έλα Χαμογέλα, αφού η ίδια η παρουσιάστρια λίγο μετά το τέλος της την Κυριακή ανέβασε φωτογραφίες στο instagram και το επιβεβαίωσε!

Στη λεζάντα των φωτογραφιών που θα δείτε παρακάτω η Σίσσυ Χρηστίδου, έγραψε χαρακτηριστικά "θα σας υποδεχτούμε και του χρόνου" και πόζαρε αγκαλιά με όλους τους συναδέλφους της μη αφήνοντας περιθώρια κάποιος να πιστέψει πως θα λείπει έστω κι ένας από την ομάδα.

«Αυτό το χαμόγελο εσείς μας το χαρίσατε και χάρη σε εσάς θα είμαστε εδώ να σας υποδεχθούμε και του χρόνου! Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας.. Ένα μεγάλο ευχαριστώ γεμάτο ευγνωμοσύνη στο κανάλι μας @opentvgr , την διοίκηση και τα στελέχη, αλλά και την υπέροχη ομάδα μας που φρόντισε να γίνεται πραγματικότητα κάθε μέρα το χαμόγελο μας αλλά και το δικό σας. Καλό μας καλοκαίρι», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της η παρουσιάστρια.

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο instagram η Σίσσυ Χρηστίδου μετά το τέλος του Έλα Χαμογέλα

Σίσσυ Χρηστίδου Έλα χαμογέλα

Σίσσυ Χρηστίδου Opentv

Σίσσυ Χρηστίδου ομάδα Έλα Χαμογέλα