Έκλεισε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου το πρόσωπο - «κλειδί» του Star

Θα φέρει τα πάνω κάτω στην εκπομπή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έκλεισε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου το πρόσωπο - «κλειδί» του Star

Μόλις σήμερα, μέσα από την εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ, έγινε γνωστό πως ένα πρόσωπο που αποτελούσε «κλειδί» για το Star, έδωσε και οριστικά τα χέρια με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Η μεταγραφή που μόλις έκλεισε θα φέρει τα πάνω κάτω στα τηλεοπτικά.

Η νέα σεζόν πρόκειται να ξεκινήσει σε λίγο καιρό και έτσι όλες οι εκπομπές ετοιμάζονται πυρετωδώς. Είναι αλήθεια πως φέτος πρόκειται να δούμε αρκετές μετακινήσεις μεταξύ των καναλιών και των εκπομπών.

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει δείξει πως δεν αστειεύεται καθόλου και έτσι, έχει φροντίσει να έχει στην εκπομπή της τα πιο δυνατά πρόσωπα!

Αυτό το πρόσωπο «κλειδί» του Star έκλεισε με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, στην ομάδα του «Ευτυχείτε» προστίθενται ο Νίκος Γεωργιάδης - για το οποίο εμείς σας είχαμε ενημερώσει εδώ και μέρες - και ο Γιάννης Πουλόπουλος, ενώ συνεχίζει η Μάρα Μεϊμαρίδη και έρχεται ένας μάγειρας-έκπληξη.

Το The Booth φέρνει αλλαγές στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο OPENtv

Αλλαγές στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο OPENtv, φέρνει η νέα εκπομπή The Booth, που προβάλλεται αυτή την στιγμή στην τηλεόραση και έχει δει μεγάλη επιτυχία στα media, αφού οι ατάκες και οι επικές στιγμές έχουν γίνει viral στο διαδίκτυο.

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι στο Vanda's blog του Youweekly.gr, συζητιέται στο κανάλι το ενδεχόμενο να βγει στον αέρα το The Booth και το χειμώνα, καθώς έχει αγαπηθεί από το κοινό και τα νούμερα για ένα νέο project που πρώτη φορά το βλέπουμε στην ελληνικής τηλεόραση είναι καλά - Δείτε εδώ το ρεπορτάζ αναλυτικά.

Ωστόσο, το γεγονός αυτό μπορεί να φέρει αλλαγές στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Ποιες είναι αυτές θα σας αποκαλύψω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr.

Αυτές είναι οι αλλαγές που φέρνει το The Booth στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο OPENtv

Συγκεκριμένα, υπάρχει το ενδεχόμενο να σταματήσει η ενότητα με τα Διλήμματα, καθώς το The Booth, έχει παρόμοιο concept. Μάλιστα, φέτος η παρουσιάστρια θέλει να επενδύσει περισσότερο στα ρεπορτάζ, αφού στην ομάδα της από τη νέα σεζόν έχει δυο πολύ δυνατά πρόσωπα.

Βέβαια, ακόμη δεν είναι σίγουρο, καθώς η συγκεκριμένη ενότητα σημείωσε πολύ δυνατά ποσοστά τηλεθέασης, την ώρα που προβαλλόταν.

Για ότι νεώτερο θα σας ενημερώσω!