Άλλος άνθρωπος η Μαρία Μπεκατώρου - "Κόβει" την ανάσα η φωτογραφία της με μαγιό

Κατάφερε να χάσει τα κιλά που ήθελε εδώ και ένα χρόνο!

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Άλλος άνθρωπος η Μαρία Μπεκατώρου -

Η γλυκύτατη παρουσιάστρια του Αντ1, Μαρία Μπεκατώρου αυτή τη στιγμή απολαμβάνει ανέμελη τις καλοκαιρινές της διακοπές μακριά από τα τηλεοπτικά πλατό και τα εκτυφλωτικά φώτα, δίπλα στο κύμα και ποζάρει φορώντας το μαύρο της μαγιό. Η ίδια ανήρτησε μια φωτογραφία της με το μαύρο μαγιό της που "κόβει" την ανάσα και μας δείχνει μία άλλη Μαρία!

Η όμορφη παρουσιάστρια φαίνεται να έχει χάσει αρκετά κιλά, κάτι που προσπαθούσε εδώ και αρκετό καιρό και πλέον είναι αγνώριστη. Η ίδια ανέβασε την εν λόγω φωτογραφία με το μαύρο μαγιό, δείχνοντάς μας το καλλίγραμμο κορμί της και σχολίασε: "Ι was quiet but I was not blind...#quoteoftheday #summermou #myalbum #kefaloniamou #blessed"

Πρόσφατα είχε επίσης δηλώσει: "Είμαι καλά, πάει καλά η δουλειά, μ’ αρέσει που έχω αδυνατίσει και το συντηρώ και αισθάνομαι πολύ ωραία και αυτό με έχει βοηθήσει που έχασα κιλά. Στερήθηκα αυτά που αγαπώ πολύ, τα γλυκά, όχι τις σοκολάτες, αλλά τις κρέμες μου"

Δείτε τη φωτογραφία της Μαρίας Μπεκατώρου με μαύρο μαγιό που "κόβει" την ανάσα

 Μαρία Μπεκατώρου μαυρο μαγιο

Η τεράστια αλλαγή αυτή σχολιάστηκε και στο πλατό του Καλοκαίρι#Νοt.

Οι παρουσιαστές δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα ίδια τους τα μάτια όταν είδαν τι κορμάρα έχει αποκτήσει η Μαρία Μπεκατώρου που εκτός των άλλων είναι και ιδιαίτερα μαυρισμένη. Είναι μια κούκλα και μπράβο της!

Αυτή είναι η απίστευτη αντίδραση των παρουσιαστών στο πλατό του Καλοκαίρι#Νοt για τη φωτογραφία της Μαρίας Μπεκατώρου

Πρόσφατα "έσκασαν" οι εξελίξεις με τον ΑΝΤ1 για τη Μαρία. Τι συμβαίνει;

Με καλή παρέα στην Άνδρο η Μαρία Μπεκατώρου - Οι φωτογραφίες

Η γλυκιά και όμορφη παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου που όλοι αγαπάμε, βρίσκεται αυτήν τη στιγμή για διακοπές στο πανέμορφο νησί της Άνδρου με τα κρυστάλλινα νερά. Φαίνεται να απολαμβάνει τις ανέμελες διακοπές της στο πλάι των αγαπημένων της προσώπων. Οι φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το επαληθεύουν.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια του Still Standing, πριν επιστρέψει και συναντήσει εκ νέου τα τηλεοπτικά πλατό συλλέγει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, ηρεμίας αλλά και διασκέδασης καθώς έχει και καλή παρέα! Δεν έχει σταματήσει να αναρτά στιγμιότυπα από τις βόλτες της στο νησί και τις δραστηριότητες της γενικότερα. Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που μοιράστηκε η γλυκιά παρουσιάστρια.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες που ανέβασε η Μαρία Μπεκατώρου με την καλή της παρέα στο Instagram

 Μαρία Μπεκατώρου βόλτα άνδρος

 Μαρία Μπεκατώρου διακοπές

 Μαρία Μπεκατώρου ανέμελες διακοπές φαγητό