Ζενεβιέβ Μαζαρί: Εικόνες από το γάμο της με λουλούδια στα μαλλιά

Πανέμορφη με τα φούξια λουλούδια

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Ζενεβιέβ Μαζαρί: Εικόνες από το γάμο της με λουλούδια στα μαλλιά

Την αγαπήσαμε μέσα από το σόου μόδας GNTM και θα την ξαναδούμε πολύ σύντομα, αυτή τη φορά ως κριτή στο πλάι της Βίκυς Καγιάς με την οποία κάνουν όμορφη παρέα και μαζί με τους υπόλοιπους κριτές. Η λαμπερή και δυναμική Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι ένα από τα πρόσωπα που έχει συμπαθήσει το ελληνικό κοινό λόγω του έντονου χαρακτήρα της. Η ίδια αναπολεί ευτυχισμένες στιγμές από τη ζωή της και μοιράζεται φωτογραφίες από το γάμο της με λουλούδια στα μαλλιά.

Η αγαπημένη Ζενεβιέβ σπάνια κοινοποιεί υλικό από την προσωπική της ζωή αλλά αυτήν τη φορά δείχνει να έκανε μια εξαίρεση καθώς ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εικόνες από τον ρομαντικό της γάμο με τον Βασίλη Καρύδη. Ο λόγος είναι ότι έχουν επέτειο γάμου και κλείνουν 5 ολόκληρα χρόνια έγγαμου βίου.

Αυτές είναι οι εικόνες από το γάμο της Ζενεβιέβ Μαζαρί με φούξια λουλούδια στα μαλλιά

Ζενεβιέβ Μαζαρί γάμος νυφικό

Ζενεβιέβ Μαζαρί γάμος λουλούδια φούξια

Στη λεζάντα των φωτογραφιών η Ζενεβιέβ έγραψε το εξής μήνυμα: "17-8-15 #kimolos *κλεφτήκαμε*, ένα δύσκολο καλοκαίρι ( ???? referendum ????) και τότε, αλλά με πολύ αγάπη όλα γίνονται μαγικά και αξέχαστα, έτσι και φέτος δεν μασάμε θα επιβιώσουμε"

To GNTM3 είναι προ των πυλών και τα μοντέλα έχουν ήδη γίνει γνωστά. Αυτό είναι το plus size μοντέλο που «τρέλανε» τη Ζενεβιέβ. Καταενθουσιάστηκε!

Πρόσφατα, η Ζενεβιέβ Μαζαρί σημάδεψε το σώμα της με δύο ολοκαίνουργια τατουάζ

Η πολυαγαπημένη Ζενεβιέβ Μαζαρί, κριτής του GNTM3, αποφάσισε να σημαδέψει το σώμα της με δύο ολοκαίνουργια τατουάζ. Αυτό που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς και έντονη περιέργεια είναι ο συμβολισμός τους.

Τα νέα της τατουάζ που βρίσκονται στους αντίχειρές της είναι δύο αρχικά. Σε ποιόν/ποιούς όμως ανήκουν άραγε; Δε θα σας κρατήσουμε άλλο σε αγωνία! Τα αρχικά αυτά ανήκουν στα δύο παιδιά της, συγκεκριμένα το Ρ αντιστοιχεί στο Ροσαλία και το Μ στο Μίσα!

Δείτε τη φωτογραφία από το instagram:

Μαζαρί Ζενεβιέ Νέα Τατουάζ

Ζενεβιέ Μαζαρί Τατουάζ Ανάρτηση Instagram

Η κίνηση της Ζενεβιέβ ήταν εξαιρετικά γλυκιά και συγκινητική, ενώ δήλωσε επίσης στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram την επιθυμία της να συνεχίσει και με "μανίκια" ταττού .

Αναμένουμε να το δούμε!

Το GNTM 3 ξεκινάει σύντομα και όλοι ανυπομονούμε γι'αυτό! Δείτε τη φωτογραφία των κριτών σε εμφάνισή τους!