«Ρωτάνε πόσα πήρα για να πω ότι έχω κορωνοϊό» - Έξαλλη η Έλενα Κώνστα

Το δημόσιο ξέσπασμά της στο Καλοκαίρι #ΝΟΤ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ρωτάνε πόσα πήρα για να πω ότι έχω κορωνοϊό» - Έξαλλη η Έλενα Κώνστα

Η Ελένα Κώνστα μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ και ήταν πραγματικά έξαλλη με το γεγονός ότι από την στιγμή που ανακοίνωσε πως είναι θετική στον κορωνοϊό, οι γνωστοί της ρωτάνε πόσα πήρε για να πει ότι είναι θετική.

Η δημοσιογράφος ανακοίνωσε πριν από μερικές μέρες ότι έχει μολυνθεί και εκείνη από τον επικίνδυνο ιό και σήμερα εξήγησε τι ακριβώς συνέβη από τη μέρα που έκανε την ανακοίνωση.

«Είμαι θετική στον κορωνοϊό, αλλά είμαι καλά. Τη Δευτέρα είχα δέκατα, αλλά δεν καταλάβαμε ούτε εγώ ούτε ο γιατρός μου ότι πρόκειται για κορωνοϊό και γι’ αυτό συνέχισα κανονικά τις διακοπές μου. Δεν υποψιάζομαι πού κόλλησα γιατί όλοι οι άνθρωποι του περιβάλλοντός μου έχουν βγει αρνητικοί.

Βγήκα κατευθείαν και το είπα δημόσια, όπως ενημέρωσα επίσης και τους κοντινούς μου ανθρώπους. Τα αποτελέσματα του τεστ βγήκαν στις 10 το βράδυ. Από το πρωί που έκανα το τεστ και μετά ήταν οι χειρότερες ώρες της ζωής μου, είχα άγχος, στρες… Ήταν πολύ η σκληρή η αγωνία να περιμένω τα αποτελέσματα», είπε μεταξύ άλλων η Έλενα Κώνσταμ ενώσ τη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Oι συγγενείς μου με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε πως γνωστοί τους τους πήραν τηλέφωνο και τους είπαν πόσα πήρα για να πω ότι έχω κορωνοϊό… ότι χρηματίστηκα».

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Κάνει τεστ μετά τη διάγνωση της Έλενας Κώνστα με κορωνοϊό

Η έξαρση του κορωνοϊού στη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες φαντάζει μεγάλη σε σύγκριση με τους προηγούμενους μήνες και αυτό προκαλεί έντονη ανησυχία σε όλους. Όπως έχει ήδη ειπωθεί άπειρες φορές από την κυβέρνηση, την τηλεόραση, τους ειδικούς και τους δημοσιογράφους ο ιός δεν κάνει διακρίσεις. Αυτό επαληθεύθηκε και πρόσφατα αφού η είδηση της Έλενας Κώνστα να έχει διαγνωσθεί με κορωνοϊό είναι γεγονός. Ύστερα από αυτό, τεστ κάνει και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας

Εχθές με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Έλενα Κώνστα γνωστοποίησε το γεγονός ότι βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Ενημέρωσε κατά αυτόν τον τρόπο όλους όσους είχαν έρθει πρόσφατα σε επαφή μαζί της. Ο σύντροφός της, Λάμπρος Κωνσταντάρας, με τη σειρά του έκανε τεστ κορωνοϊού για να μάθει αν έχει κι εκείνος προσβλήθεί.

  λάμπρος κωνστανταρας Ελένη Κώνστα κορωνοιος

Χαρακτηριστικά, έκανε μία ανάρτηση μέσα από την κλινική, έβγαλε φωτογραφία το τεστ και "ξέσπασε" απέναντι σε αυτούς που ισχυρίζονται ότι ο ιός δεν υπάρχει. Δείτε παρακάτω την ανάρτηση.

Αυτή είναι η ανάρτηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα μέσα από την κλινική την ώρα που κάνει τεστ για τον κορωνοϊό

  λάμπρος κωνστανταρας Ελένη Κώνστα τεστ κορωνοϊού

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έγραψε στο Facebook: "Για τους ηλι@@ιους τύπου "ΕΛΑ ΡΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΙΟΣ". Περαστικά στο Ελενακι μας και να ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ».