Ηλίας Γκότσης: Ρίγη συγκίνησης με την έκκληση του νικητή του Survivor

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ηλίας Γκότσης: Ρίγη συγκίνησης με την έκκληση του νικητή του Survivor

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε ο νικητής του Survivor, Ηλίας Γκότσης. Στο λογαριασμό του στο Instagram έκανε μια έκκληση για βοήθεια. Τι συνέβη;

Ο personal trailer είναι καθημερινός χρήστης των social media και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορες στιγμές από την προσωπική του ζωή. Ενώ να σημειώσουμε πως είναι και λάτρης του Tik Tok.

Ωστόσο, χθες ο Ηλίας Γκότσης δεν έκανε ανάρτηση από κάποια παραλία που απολαμβάνει τις διακοπές τους, αλλά έκανε μια δημόσια έκκληση για ένα γατάκι που έχει χαθεί στην Αντίπαρο.

Ο νικητής του Survivor έκανε έκκληση σε όποιον το έχει δει να επικοινωνήσει με τον ιδιοκτήτη του. Δείτε εδώ επίσης, φωτογραφίες από το απίστευτο σπίτι του.

Αυτή είναι η δημόσια έκκληση του νικητή του Survivor Ηλία Γκότση που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

Ηλίας Γκότσης Survivor

Ηλίας Γκότσης: Ρίγη συγκίνησης με το νικητή του Survivor - «Άλλο ένα δυσάρεστο γεγονός συνέβη...»

Ράγισε καρδιές ο νικητής του δεύτερου κύκλου του Survivor , Ηλίας Γκότσης, με ένα βίντεο που δημοσίευσε με την είδηση που συγκλόνισε πριν από λίγες ημέρες το πανελλήνιο. Είναι από τα πιο δυσάρεστα γεγονότα που έχει σημειωθεί μέχρι σήμερα.

Ο ίδιος είναι καθημερινός χρήστης του Instagram και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα του. Ενώ όπως έχουμε δει λατρεύει και το Tik Tok και δημιουργεί διάφορα χιουμοριστικά βιντεάκια.

Πριν λίγες ημέρες ωστόσο, ο Ηλίας Γκότσης θέλησε όπως και πολύς κόσμος να δημοσιεύσει το βίντεο και να πει δυο λόγια για την απίστευτη τραγωδία που σημειώθηκε στη Βηρυτό.

«Άλλο ένα δυσάρεστο γεγονός συνέβη στον πλανήτη μας, άνθρωποι συνεχίζουν να χάνονται και το μόνο σίγουρο είναι πως δεν φταίει η γκαντεμιά του 2020. Δε φταίει ένας αριθμός αλλά ο ίδιος ο άνθρωπος. Αν δεν αλλάξουμε τρόπο σκέψης και συμπεριφορά θα ζούμε ένα 2020 για πάντα. Ο κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει..», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του. Δείτε ωστόσο εδώ ποια αγαπημένη παίκτρια του Survivor παντρεύεται.

Αυτό είναι το βίντεο του νικητή του Survivor Ηλία Γκότση του ράγισε καρδιές