Νίκος Μάνεσης: Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη - «Η Ελεονώρα θα βάλει το γκολ»

Ενθουσιασμένος με το νέο του ξεκίνημα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νίκος Μάνεσης: Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη - «Η Ελεονώρα θα βάλει το γκολ»

Ο Νίκος Μάνεσης παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, μέσα από την οποία θέλησε να δώσει όλες τις λεπτομέρειες για την νέα εκπομπή που θα αναλάβει μαζί με την Ελεονώρα Μελέτη, με τον παρουσιαστή να εξηγεί πως η Ελεονώρα πρόκειται να βάλει το «γκολ»!

Ο παρουσιαστής είναι έτοιμος για ένα νέο ξεκίνημα στον ALPHA, αυτή τη φορά πίσω από τις κάμερες, με την Ελεονώρα Μελέτη να βγαίνει μπροστά υπό την καθοδήγησή του.

Η «Ώρα για Μελέτη» πρόκειται να ξεκινήσει σε λίγο καιρό και όλοι ανυπομονούν να δουν το νέο πρότζεκτ που έχει ετοιμάσει ο σταθμός - δείτε εδώ ποιος πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη έκλεισε με την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη!

Αυτές είναι οι λεπτομέρειες που έδωσε ο Νίκος Μάνεσης για τη νέα εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη

Σε λίγες ημέρες έρχεται η «Ωρα για Μελέτη» στην οποία αναλαμβάνεις την δημοσιογραφική επιμέλεια. Ποιο είναι το πλάνο;

«Ξέρουμε πολύ καλά τι πάμε να κάνουμε. Μπαίνουμε σε μία ζώνη η οποία έχει πολύ lifestyle όπου σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχει και trash και πολλή ενημέρωση. Εμείς θα πάμε στη μέση οδό. Ακολουθώντας την «γραμμή» του «Σαββατοκύριακου» το επεκτείνουμε. Εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζουμε πολύ καλά να κάνουμε στον Alpha και με μάτια και αυτιά ανοιχτά θα δούμε τι θέλει ο κόσμος. Ξέρουμε τι κοινό βλέπει εκείνη την ώρα τηλεόραση και θα προχωρήσουμε καινοτομώντας και συνδυάζοντας την ενημέρωση με τις επιθυμίες του κόσμου.

Το κοινό είναι ως επί το πλείστον είναι γυναικείο αλλά προστίθεται και πολλοί άνδρες αλλά και γυναίκες υψηλού μορφωτικού επιπέδου οι οποίες δεν θέλουν τα νέα της κλειδαρότρυπας. Δεν στοχεύουμε το κοινό που θέλει να δει μία διάσημη τραγουδίστρια στην παραλία η οποία ξεκουμπώνει το πάνω μέρος του μαγιό για να μαυρίσει. Δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να τους πάρουμε αυτούς τους τηλεθεατές. Απευθυνόμαστε σε αυτούς που έχουν κουραστεί από τα συνηθισμένα. Θα είμαστε ο εαυτός μας και θα τσαλακωθούμε.

Η Ελεονώρα θα είναι στο πλατό κι εγώ πίσω με τα ακουστικά μου για να χαράξω τη γραμμή. Σχεδίασα την εκπομπή, έχω την ενδεκάδα και ο σέντερ φορ, η Ελεονώρα, θα βάλει το γκολ. Η διαφοροποίηση είναι πως ίσως ο προπονητής μάλλον θα μπει και μέσα. Ε, θα μπω να πω κι εγώ τις καλημέρες μου».

Πώς θα μου περιγράψεις την Ελεονώρα;

«Είναι ένα κορίτσι που έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες κι από αυτές που και η ίδια νομίζει. Η δουλειά μου είναι να τις αναδείξω και βάζω στοίχημα ότι θα το κάνω και πολύ γρήγορα. Είναι ανοιχτό βιβλίο. Ξέρω μέχρι πού μπορούμε να πάμε. Εχουμε έτοιμες πέντε εναλλακτικές εκπομπές με άξονα τον κορμό του infotainment. Το κάθε μοντέλο εκπομπής θα υλοποιείται και θα εφαρμόζεται αναλόγως με το πόσο μπορεί να ανταποκριθεί ο μηχανισμός. Θα ανεβάζουμε βαθμό δυσκολίας σιγά σιγά και ως τα Χριστούγεννα θα φτάσουμε στο πέντε. Ο τηλεθεατής θα δει το «Σαββατοκύριακο» πολύ «πειραγμένο».