Οριστικό - Αυτά τα πρόσωπα θα βρίσκονται στο πλευρό της Ιωάννας Μαλέσκου

Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Οριστικό - Αυτά τα πρόσωπα θα βρίσκονται στο πλευρό της Ιωάννας Μαλέσκου

Μόλις πριν από λίγα λεπτά, ο ΣΚΑΪ εξέδωσε την οριστική ανακοίνωση για τη νέα εκπομπή που πρόκειται να παρουσιάσει η Ιωάννα Μαλέσκου. Μέσα σε αυτή, αναφέρονται αναλυτικά, όλα τα πρόσωπα που πρόκειται να βρεθούν στο πλευρό της.

«Το «Love it» είναι όλα όσα αγαπάμε και όλα αυτά που θα αγαπήσουμε» σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του σταθμού.

Η Ιωάννα Μαλέσκου έρχεται με μία νέα παρέα στον ΣΚΑΪ και θα αλλάξει τα μεσημέρια μας. O Παναγιώτης Χατζηδάκης, η Μάρτζυ Λαζάρου και ο Μάνος Μαγιάτης με το «Love it» θα γίνουν η καθημερινή μας συνήθεια.

Αποκλειστικές ειδήσεις, πρόσωπα που αγαπάμε και χρηστικά θέματα που αλλάζουν την καθημερινότητά μας. Προτάσεις για μόδα και ομορφιά. Συνεντεύξεις αλλά και συμβουλές από special editors στο «Love It».

Η πιο αγαπημένη παρέα είναι στο Love it! Τα πιο αγαπημένα θέματα είναι στο Love it ! Η εκπομπή που θα αγαπήσουμε είναι στον ΣΚΑΪ!

Love it με την Ιωάννα Μαλέσκου, έρχεται καθημερινά στον ΣΚΑΪ…

Δείτε εδώ και το σχόλιο που έκανε ο Γρηγόρης Γουντάρας για την Ιωάννα Μαλέσκου και τον ΣΚΑΪ.

Ιωάννα Μαλέσκου: Αυτό είναι το μήνυμά της λίγο πριν την πρεμιέρα του Love it

Η πρεμιέρα της καλλονής παρουσιάστριας από την Κρήτη, Ιωάννας Μαλέσκου δεν απέχει πολύ και ο ενθουσιασμός της δεν κρύβεται. Η ίδια έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έστειλε ένα μήνυμα δημόσια, λίγο πριν την πρεμιέρα του Love it.

Χαρακτηριστικά, η πρεμιέρα της νέα εκπομπής με κεντρική παρουσιάστρια την όμορφη Ιωάννα θα γίνει στο τηλεοπτικό κανάλι του ΣΚΑΙ στις 31 Αυγούστου και θα ονομάζεται “Love it”. Η Ιωάννα Μαλέσκου με αφορμή το trailer της εκπομπής της που είδε να παίζει στην τηλεόραση, έβγαλε μια φωτογραφία και έγραψε το εξής:

"Ανυπομονώ να φτάσει η ημέρα που θα σας συναντήσω.. Κυρίως εσάς, όλες τις φίλες που απέκτησα από κάθε σημείο της χώρας. Εσάς που με αγκαλιάζετε με φως και αγάπη. Ευχαριστώ. Με αγάπη, η Ιωάννα σας"

Δείτε εδώ την ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου με το δημόσιο μήνυμα της

 Ιωάννα Μαλέσκου ανάρτηση εκπομπή

Αυτή θα είναι η ομάδα της Ιωάννας Μαλέσκου