Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα: Η Βουλίτσα έχει γίνει "άλλος" άνθρωπος - Έχασε αρκετά κιλά

Δείτε το και μόνοι σας!

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα: Η Βουλίτσα έχει γίνει

Η νέα τηλεοπτική χρονιά "φλερτάρει" με τους τηλεοπτικούς μας δέκτες καθώς δεν απέχει και πάρα πολύ. Η αγαπημένη σειρά του ελληνικού κοινού, Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα, θα μας κρατήσει συντροφιά για 8η χρονιά και όλοι είναι κατενθουσιασμένοι. Μία μεγάλη αλλαγή είδαμε όμως σε ένα από τα λατρεμένα πρόσωπα και συγκεκριμένα στη Βουλίτσα. Η Βουλίτσα λοιπόν, έχει γίνει "άλλος" άνθρωπος γιατί, όπως φαίνεται, έχασε αρκετά κιλά.

Η αγαπημένη ηθοποιός Ελένη Κοκκίδου που υποδύεται τη Βουλίτσα, φαίνεται να έχει χάσει πολλά κιλά μέσα στο καλοκαίρι και αρκετά ανανεωμένη. Αυτό είναι πολύ εμφανές και από το trailer της νέας σεζόν που κυκλοφόρησε. Δείτε παρακάτω την αλλαγή αυτή και θα το καταλάβετε!

Η Βουλίτσα έχει γίνει "άλλος" άνθρωπος - To trailer της νέας σεζόν

Σε αυτό το στιγμιότυπο βλέπουμε τη Βουλίτσα πριν χάσει κιλά:

Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα Βούλα κιλά

Ενώ, εδώ τη βλέπουμε όπως είναι αυτήν τη στιγμή:

Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα Ελένη Κοκκίδου κιλά

Δείτε εδώ το trailer:

Εκτός από την μεγάλη αλλαγή της Βουλίτσας, αρκετές άλλες αλλαγές θα δούμε προσεχώς. Χαρακτηριστικά θα έχουμε νέο πρόσωπο στη σειρά! Ποιο νέο πρόσωπο-έκπληξη φαίνεται να μπαίνει στην λατρεμένη σειρά Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα;

Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Χωρισμός για αγαπημένο ζευγάρι της σειράς

Μία από τις πλέον αγαπημένες σειρές στην ελληνική τηλεόραση και τη βραδινή ζώνη είναι η σειρά "Μην αρχίζεις την μουρμούρα". Το ελληνικό κοινό έχει λατρέψει όλα αυτά τα χρόνια τα ζευγάρια της σειράς που ανά καιρούς έχουν αλλάξει. Εκείνο που κρατάει στα ύψη τη "Μουρμούρα" είναι ότι οι τηλεθεατές μπορούν να βρουν άμεση ταύτιση στα ζευγάρια και τις περιπέτειές τους. Βέβαια έχουμε λίγο δυσάρεστα νέα να σας ανακοινώσουμε για το λόγο ότι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σειράς χωρίζει! Ποιο είναι αυτό;

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης έκανε την αποκάλυψη αυτή μέσα από μία συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα. Μεταξύ άλλων μίλησε για τα όσα θα δούμε στον όγδοο κύκλο της σειράς αλλά και για τον τηλεοπτικό του χωρισμό με την "Κ. Καίτη".

Χωρισμός για αγαπημένο ζευγάρι της σειράς - Η συνέντευξη του Βλαδίμηρου Κυριακίδη

Εσείς με τη σύζυγο σας έχετε αντιληφθεί ποτέ βλέποντας μια ιστορία, ή του Ηλία και της Καίτης ή άλλου ζευγαριού, έντονες ομοιότητες της καθημερινότητας σας;

Είναι πολλά τα παραδείγματα. Και σε στιγμές αγάπης και έρωτα και σε στιγμές εκνευρισμού.

Τα ζευγάρια μένουν ως έχουν στον νέο κύκλο επεισοδίων;


Ναι, οι ίδιοι θα είμαστε, θα έχουμε όμως και πιο σταθερούς ρόλους στα πρόσωπα που πλαισιώνουν τα ζευγάρια. Σε εμάς, για παράδειγμα, θα βλέπετε περισσότερο την ηθοποιό που υποδύεται τη βοηθό της κυρίας Κοίτης.

Τι αλλαγές θα δούμε στον νέο κύκλο επεισοδίων;


Η πιο ουσιαστική στο δικό μας ζευγάρι είναι ότι χωρίζουμε, αλλά μένουμε στο ίδιο σπίτι. Ηταν πολύ έξυπνo σεναριακό εύρημα. Μπορείτε να φανταστείτε τι θα προκύψει μέσα από όλο αυτό.

Μην αρχίζεις την μουρμούρα ζευγάρι χωρισμός

Τι άλλο να περιμένουμε στην ιστορία του Ηλία και της Κοίτης;


Τα πάνδεινα (γέλια). Είναι πραγματικά πολύ ωραία τα καινούργια σενάρια. Μπαίνουμε στην όγδοη χρονιά και πραγματικά το διασκεδάζουμε. Το χαιρόμαστε! Θα δούμε το παιδί να μεγαλώνει... Θα δούμε πολλά.

Στον έκτο κύκλο αλλάξατε τηλεοπτική παρτενέρ και τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη διαδέχθηκε η Κλέλια Ρένεση. Αγχωθήκατε τότε;

Η Δάφνη ήταν πολύ καλή και αγαπητή στο κοινό. Ολοι τότε σκεφτήκαμε αν θα βρούμε άξια αντικαταστάτρια. Με την Κλέλια Ρένεση δέσαμε από το πρώτο δοκιμαστικό. Η χημεία μας παντρεύτηκε.

Και τότε ο σεναριογράφος μας είχε και πάλι την έμπνευση να δημιουργήσει αυτό τον χαρακτήρα, της επαρχιώτισσας, της Πυργιώτισσας, μιας λαϊκής κοπέλας γεμάτης με ζωή και ενέργεια που ήταν εκ διαμέτρου αντίθετη με τον χαρακτήρα που υποδυόταν η Δάφνη.

Πολύ έξυπνο σεναριακό τρικ επίσης ήταν πως η Καίτη έπεφτε στον έρωτα του Ηλία και αυτός δεν την ήθελε. Δεν πάσχισε ο άντρας να κατακτήσει το θηλυκό, αλλά το αντίθετο. Και όταν συνέβη, έγινε μέσα από μια νύχτα ποτού, είπε σε συνέντευξή του στο Tv Έθνος, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Μεγάλη ανατροπή στην σειρά από την επόμενη σεζόν