Σάββατο, 05 Δεκεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ρίγη συγκίνησης με το μήνυμα της Ρούλας Κορομηλά

Τι έχει συμβεί;

Ρίγη συγκίνησης με το μήνυμα της Ρούλας Κορομηλά
News 18.08.2020 09:14
Από Ελένη Ζουγανέλη

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε η Ρούλα Κορομηλά με ένα μήνυμα που έστειλε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η παρουσιάστρια είναι ευαισθητοποιημένη όσον αφορά τα θέματα που αφορούν την κοινωνία.

Πολλές φορές μέσω αναρτήσεων της έχει επικοινωνήσει με τους διαδικτυακούς της φίλους και κυρίως την περίοδο της καραντίνας έκανε έκκληση σε όλους να παραμένουν στα σπίτια τους.

Τώρα ωστόσο, η Ρούλα Κορομηλά θέλησε να πει σε όλους να παίρνουν τα κατάλληλα μέτρα και να ακολουθούν όλα όσα έχει εφαρμόσει η Κυβέρνηση για να παραμείνουμε ασφαλείς.

Δείτε ωστόσο και μια ανακοίνωση που έκανε η παρουσιάστρια μέσα από το λογαριασμό της και αποκάλυψε ένα ευχάριστο για την ίδια γεγονός.

Αυτό είναι το μήνυμα της Ρούλας Κορομηλά που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

Ο ιος εξακολουθεί να υπαρχει στη ζωή μας κ θα συνεχίσει προφανως , διαταράσσοντας κ διαβρώνοντας καθε τι που μας κάνει κοινωνικούς! Ξαφνικά βρεθήκαμε μπροστά σε μια κοινωνικότητα που τείνει ν αλλάξει τις ανθρώπινες σχέσεις μας . Ο φόβος της κοντινής επαφής καιροφυλακτεί!Απαιτειται να προσέχουμε ακολουθωντας τα μέτρα προστασιας για να μπορούμε στο μέλλον να μοιραζόμαστε ωραία πράγματα κ δύσκολα βεβαιως που η ανατρεπτική ζωή μας επιφυλάσσει . Αρκεί να είμαστε υγιεις.

Ωστόσο , οπως θα πηγαίνουμε μπροστά, να μην ξεχάσουμε τις παλιές μας αξίες. Να βρούμε διοδους επαφης κ επικοινωνιας μεταξύ μας στηριζόμενοι σ αυτες τις αξιες. Αλληλέγγυοι κ Όχι ανταγωνιστικοί!Ο ανθρωπισμός, η φροντιδα, η αλληλοϋποστήριξη κ η κατανόησης θα δώσουν νόημα ,στις ζωες μας. Αισιοδοξία . Μειζονος σημασιας! Επουλώνει ανασφάλειες, φόβους, προβλήματα, ανυπέρβλητες δυσκολίες, αρρώστιες.

Η ζωή μας εξαρτάται κ απο την κοινωνικότητα . Ας μην καταφεύγουμε σε « κάστινγκ» ανθρώπων μέσω Διαδικτύου κ όχι μονο ...Ας διαφυλάξουμε τις σχέσεις μας , έστω απο μακρυά και συγκρατημένα με οςους ανθρώπους μας ταιριάζουν και προάγουν ... Ας μην βγάζουμε λανθασμένα συμπεράσματα για κάτι που νομίζουμε , υποθέτουμε,δεν μας αρεςει , εκτοξευοντας ακομψους χαρακτηρισμους σε συνανθρωπους μας αγνοώντας την πραγματικότητα . Ας δούμε κάποια πράγματα οπως ειναι κ όχι οπως εμεις θελουμε να ειναι, η πρεπει να ειναι ...Ας γίνουμε πιο επιεικείς με τους άλλους.

Ας παραμερίσουμε την επικριτική μας διάθεση για όλους κ για ολα ... Ας μπούμε στη θεςη καποιων πριν μπούμε στη διαδικασία να τους ρίξουμε στην πυρά! Ας φροντίσουμε μόνοι μας τους εαυτούς μας ! Αν περιμένουμε βοήθεια η κατανοηςη η στήριξη η προστασία απο καποιους, θεωρώ , πως ειναι , ήταν κ θα ειναι κομματάκι δύσκολο! Ποιος , ποιοι, τώρα, μπορεί να φταινε ,γ την κατασταση ,αποτελεί σοβαρό κεφάλαιο αλλα στην παρούσα δύσκολη φάση, ας πάμε σε αλλη σελίδα Γτ άκρη δεν θα βρούμε.

Μόνοι μας να πορευόμαστε, πολεμάμε, προσέχουμε και να αγαπιόμαστε. Να προσέχουμε.Δεν ζουμε σε εικονική πραγματικότητα . Άνθρωποι καθημερινά νοσούν υποφέρουν κ πεθαίνουν απο τον ιο. Ας το δούμε σοβαρά !Προσωπικα εμπιστεύομαι τα νέα παιδια γτ ειναι ευφυέστατα κ αντιλαμβάνονται τα παντα κ προσέχουν!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ρούλα Κορομηλά: Το βίντεο και η τρυφερή εξομολόγηση - «Μέσα σ’ ένα βράδυ όταν τον γνώρισα...»

Με "καυτό" σκίσιμο και κόκκινες μπότες η Ρούλα Κορομηλά - Αρετουσάριστα τα πόδια της

Share