Το απίστευτο τρολάρισμα του Snik στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Δείτε τι έκανε!

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Το απίστευτο τρολάρισμα του Snik στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο σύντροφός της Snik είναι από τα ζευγάρια που εκτός από πανέμορφα και ταιριαστά έχουν και πολύ χημεία μεταξύ τους, η οποία είναι εμφανής από χιλιόμετρα μακριά. Το όμορφο ζευγάρι δεν είναι καθόλου συμβατικό για το λόγο ότι διαθέτουν και οι δυο αρκετό χιούμορ και δε διστάζουν να το χρησιμοποιούν και δημόσια. Κάτι παρόμοιο συνέβη στο Instagram όπου ο Snik έκανε ένα απίστευτο τρολάρισμα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Τι συνέβη λοιπόν; Ο Snik ανέβασε μια φωτογραφία της Ηλιάνας στο insta story του, στην οποία απεικονίζεται το όμορφο μοντέλο να φοράει μεγάλα μαύρα κοκάλινα γυαλιά και έγραψε: "Instagram vs Reality" Τότε, η αγαπημένη του του απάντησε γράφοντας: "Γιατί μου το κάνεις αυτό;"

Ύστερα, ήρθε το μεγάλο τρολάρισμα του Snik ο οποίος έστειλε στην Ηλιάνα μία φωτογραφία της Μαρίας της Άσχημης, υποδεικνύοντάς της την ομοιότητά τους.

Τα συμπεράσματα δικά σας, πάντως εμείς γελάσαμε αρκετά και είμαστε σίγουροι πως θα κάνετε και εσείς το ίδιο! Να σχολιάσουμε, όμως, στο σημείο αυτό πως η Ηλιάνα είναι μια κούκλα και με τα γυαλιά και σίγουρα ο Snik πιστεύει το ίδιο.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες από το απίστευτο τρολάρισμα του Snik στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου

 Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανάρτηση τρολάρισμα

 Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανάρτηση τρολάρισμα snik Γυαλιά Μυωπίας

 Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανάρτηση τρολάρισμα snik Ινσταγκραμ

 Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανάρτηση τρολάρισμα ΣΝΙΚ

Θα θέλατε να δείτε κάποια στιγμιότυπα μέσα από το σπίτι στο οποίο μένει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μαζί με τον σύντροφό της τον Snik; Αν ναι θα τα βρείτε εδώ.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Snik: Φωτογραφίζει τον «έρωτά» της στο σαλόνι του σπιτιού της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέβασε μία πραγματικά αξιολάτρευτη φωτογραφία, στην οποία βγάζει τον... τετράποδο έρωτά της στο σαλόνι του σπιτιού που μένει με τον αγαπημένο της Snik.

To αγαπημένο ζευγάρι είναι πραγματικά αχώριστο και γι' αυτό, περνάνε μεγάλο μέρος της ημέρας τους στο σπίτι τους.

Ένα από τα highlights της συγκατοίκησής τους είναι χωρίς αμφιβολία, το υπέροχο κουτάβι που χάρισε ο Snik στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Έτσι, πριν από μερικές ώρες, το μοντέλο ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία πολύ όμορφη φωτογραφία, στην οποία ποζάρει το σκυλάκι της στο σπίτι και όπως μπορείτε να φανταστείτε, όλο το διαδίκτυο τρελάθηκε!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Snik σπίτι