Ο πρώην τηλεοπτικός σύζυγός της Βάσως Λασκαράκη συνάντησε τον Λευτέρη Σουλτάτο

Οι απίστευτες φωτογραφίες του σεφ από το εστιατόριο του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο πρώην τηλεοπτικός σύζυγός της Βάσως Λασκαράκη συνάντησε τον Λευτέρη Σουλτάτο

Μια επίσκεψη δέχτηκε στην κουζίνα του ξενοδοχείου όπου δουλεύει ο Λευτέρης Σουλτάτος στην Κρήτη. Συγκεκριμένα, συνάντησε τον πρώην τηλεοπτικό σύζυγό της Βάσως Λασκαράκη με τον οποίο διατηρούν μέχρι σήμερα καλές φιλικές σχέσεις.

Αυτός είναι ο τηλεοπτικός σύζυγός της Βάσως Λασκαράκη που συνάντησε τον Λευτέρη Σουλτάτο

Ο λόγος για τον Μελέτη Ηλία, με τον οποίο η Βάσω Λασκαράκη υποδύονταν το ζευγάρι στην επιτυχημένη κωμική σειρά του ALPHAtv, «Το σόι σου». Να σημειώσουμε μάλιστα, πως η σειρά προβάλλεται μέχρι και σήμερα στο κανάλι σε επανάληψη.

Να πούμε πως η Βάσω Λασκαράκη εκτός από φίλη του Μελέτη Ηλία είναι και κουμπάρα του, καθώς έχει βαφτίσει το ένα του παιδάκι.

«Τον Αύγουστο του 2014 γνώρισα αυτό το αγόρι… σήμερα 5 χρόνια μετά νιωθω σαν να τον ξέρω μια ζωή … όχι δεν φαντάστηκα την φιλία που θα γεννιόταν μεταξύ μας ούτε την τιμή που θα μου έκανε να μου ζητήσει να γίνω η νονά του δεύτερου παιδιού του κ φυσικά δεν περίμενα ότι θα μου χαρίσει και μια σπουδαία φίλη,την γυναίκα του! Σε ευχαριστώ Μελετη Ηλία … για όλα», είχε γράψει η ηθοποιός σε παλιά ανάρτηση της.

Οι δυο ηθοποιοί διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και όπως φαίνεται, ο Μελέτης Ηλίας με την οικογένεια του πήρε την απόφαση να κάνουν διακοπές στο νησί της Κρήτης και να επισκεφτούν το ζευγάρι.

Ο Λευτέρης Σουλτάτος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μερικές κοινές φωτογραφίες τους μέσα από την κουζίνα, οι οποίες είναι απίστευτες.

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος διανύουν μια πολύ όμορφη περίοδο στο γάμο τους. Απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και οι τρυφερές στιγμές ανάμεσα τους είναι πολλές, αφού είναι πολύ ευτυχισμένοι. Δείτε φωτογραφία που ήρθε στη δημοσιότητα.