Οι εξελίξεις για την υγεία της δημοσιογράφου που λιποθύμησε στον αέρα της εκπομπής Καλοκαίρι Μαζί

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Οι εξελίξεις για την υγεία της δημοσιογράφου που λιποθύμησε στον αέρα της εκπομπής Καλοκαίρι Μαζί

Εχθές έλαβε χώρα ένα περιστατικό που τρόμαξε πολλούς στον αέρα της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΑΝΤ1, “Καλοκαίρι Μαζί”. Όπως γράψαμε, η δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα έχασε τις αισθήσεις της on air, κάτι που απαθανάτισε η κάμερα και αιφνιδίασε τους πάντες. Διαβάστε παρακάτω όλες τις εξελίξεις για την υγεία της δημοσιογράφου.

Σήμερα το πρωί η δημοσιογράφος έλειπε από το πλατό και οι παρουσιαστές έσπευσαν να ενημερώσουν το τηλεοπτικό κοινό πως η Κωνσταντίνα βρίσκεται καλά στην υγεία της, αλλά ότι θεωρήθηκε θεμιτό να πάρει μία ημέρα άδεια για να νιώσει καλύτερα. Η δημοσιογράφος, όπως μας ενημέρωσε ο Παναγιώτης Στάθης και ο Αντώνης Φουρλής θα βρίσκεται και πάλι στη παρέα τους αύριο το πρωί της Τετάρτης κανονικά.

Εξελίξεις με τη δημοσιογράφο που λιποθύμησε on air στο Καλοκαίρι Μαζί.

Οι δύο παρουσιαστές δήλωσαν το πρωί σήμερα τα εξής:

Δημοσιογράφος λιποθυμία εξελίξεις υγείας ΑΝΤ1 Καλοκαίρι Μαζί  Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα

"Θα είναι μια καταπληκτική ημέρα, εδώ θα ξεκινήσουμε όλοι μαζί την ημέρα μας με αισιοδοξία, χαμόγελο, μπακουροπαρέα όμως όπως βλέπετε. Την καλημέρα μας και στην φίλη μας, την αγαπητή συνάδελφο Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα, είχαμε χθες ένα θέμα.

Είναι μια χαρά η Κωνσταντίνα, αύριο το πρωί στις επάλξεις εδώ, θα είναι μαζί μας. Μια ημέρα να ξεκουραστεί. Κωνσταντίνα περαστικά, αύριο θα είμαστε εδώ όλοι μαζί", είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Στάθης.

Παράλληλα, διαβάστε εδώ το ξέσπασμα ενός άλλου δημοσιογράφου, του Λάμπρου Κωνσταντάρα που έκανε τεστ για τον κορωνοϊό.

Δείτε εδώ όλα όσα εκτυλίχθηκαν εχθές στον αέρα της εκπομπής "Καλοκαίρι Μαζί" και τη λιποθυμία της δημοσιογράφου.

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής "Καλοκαίρι Μαζί" όταν γυναίκα δημοσιογράφος, έχασε τις αισθήσεις της και έπεσε κάτω λιπόθυμη. Πανικός επικράτησε στη συνέχεια στον ΑΝΤ1 on air.

Ειδικότερα, η δημοσιογράφος ένιωσε ξαφνικά κατά τη διάρκεια της εκπομπής μια αδιαθεσία που οδήγησε στο αποτέλεσμα να βρεθεί στο πάτωμα. Όλοι οι συνεργάτες της αιφνιδιάστηκαν, ανησύχησαν και έσπευσαν να της παρέχουν βοήθεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε ο ΑΝΤ1, η δημοσιογράφος βρίσκεται καλά στην υγεία της αφού βρήκε τις αισθήσεις της και συνήλθε ύστερα από την βοήθεια που της παρείχε η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, κ. Ματίνα Παγώνη.

Αυτό είναι το στιγμιότυπο από την πτώση της δημοσιογράφου που λιποθύμησε στον αέρα του ΑΝΤ1

λιποθυμία αντ1 αέρα εκπομπής

Ανυπόστατη η είδηση για την Ελένη Μενεγάκη στον ANT1 . Όλη η αλήθεια ΕΔΏ.