Ζήνα Κουτσελίνη: Αυτό είναι το trailer της νέας σεζόν της εκπομπής της "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Δείτε το!

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Ζήνα Κουτσελίνη: Αυτό είναι το trailer της νέας σεζόν της εκπομπής της

Η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, "Αλήθειες με τη Ζήνα" είναι μία από τις λίγες εκπομπές με τέτοιο χαρακτήρα και αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που το ελληνικό κοινό της δείχνει την αγάπη και την αμέριστη προσοχή του εδώ και 5 ολόκληρα χρόνια. Η νέα τηλεοπτική χρονιά απέχει πάρα πολύ λίγο και με μεγάλο ενθουσιασμό είδαμε ότι κοινοποιήθηκε το trailer της νέας σεζόν της εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα".

Η 6η σεζόν της εκπομπής θα αρχίσει να μας κρατάει ξανά συντροφιά από τις 7 Σεπτεμβρίου, στο κανάλι του STAR. Από όσα είδαμε στο trailer για άλλη μία φορά οι προσδοκίες είναι μεγάλες από την πλούσια κοινωνική εκπομπή στραμμένη στον άνθρωπο που μένει αναλλοίωτη και πιστή στον σκοπό της, την επικοινωνία και ενημέρωση, δίχως φανφάρες και περιττές απόπειρες ενθουσιασμού. Μότο της εκπομπής και της Ζήνας Κουτσελίνη είναι "Nα κοιτάς τη ζωή στα μάτια κάθε μέρα".

Αυτό είναι το trailer της 6ης σεζόν της εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Φέτος θα δούμε μία διαφορετική Ζήνα Κουτσελίνη. Δείτε εδώ την αλλαγή στην εμφάνισή της.

Ζήνα Κουτσελίνη: "Δεν μίλησα απλά για ένα διπρόσωπο συνεργάτη της Ελένης αλλά για μια γυναίκα που..."

Η Ζήνα Κουτσελίνη πριν από λίγες ημέρες είχε αποκαλύψει δημόσια πως ένα πρόσωπο που βρέθηκε στην τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη την επόμενη ημέρα την έβριζε και σήμερα, επιστρέφει με νέες δηλώσεις αποκαλύπτοντας πως ήταν γυναίκα!

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στο star.gr και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε αυτό το περιστατικό δηλώνοντας ότι στην πορεία έμαθε πως είναι δυο οι γυναίκες που είχαν την άσχημη αυτή συμπεριφορά προς το πρόσωπο της Ελένης.

«Δεν μίλησα για απλά διπρόσωπο συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη. Μίλησα για έναν άνθρωπο και μπορώ να το συγκεκριμενοποιήσω, ότι ήταν γυναίκα. Μίλησα για μια γυναίκα, η οποία πήγε καλεσμένη στην τελευταία εκπομπή και το Σάββατο σε μια παραλία έλεγε τα χειρότερα.

Αυτό που συνειδητοποίησα όμως είναι, πως όταν το είπα αυτό και θα ρίξω την επόμενη βόμβα, δέχτηκα μηνύματα στο κινητό μου, που μου είπαν για άλλη γυναίκα που έκανε το ίδιο. Εγώ όμως δεν αναφερόμουν σε αυτή τη γυναίκα. Οπότε αυτές οι γυναίκες τώρα είναι δύο» τόνισε η Ζήνα Κουτσελίνη.