Άναυδος ο Γρήγορης Γκουντάρας: "Δεν το πιστεύω, είναι ανατριχιαστικό..."!

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Άναυδος ο Γρήγορης Γκουντάρας:

Σήμερα, στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής Καλοκαίρι#Not διαδραματίστηκε ένα συμβάν το οποίο άφησε τον Γρηγόρη Γκουντάρα πραγματικά κατάπληκτο. Ο ίδιος προέβη σε απίστευτες δηλώσεις, όπως μεταξύ άλλων, "Δεν το πιστεύω, είναι ανατριχιαστικό."! Τι συνέβη όμως που έκανε το Γρηγόρη Γκουντάρα να μην το πιστεύει; Διαβάστε τι άφησε άναυδο στον αέρα τον Γρηγόρη.

Σε κάποιο σημείο της εκπομπής ο Γρηγόρης συνομίλησε μέσω Skype με τη συνάδελφό του Γιάννα Νταρίλη και κάπως συνέβη ξαφνικά κάτι το αναπάντεχο. Διαβάστε παρακάτω τη μεταξύ πους συζήτηση. Ο Γρηγόρης ρωτάει τη Γιάννα, "Στη Χώρα είσαι; Που είσαι;" και εκέινη του απαντάει "Είμαι σε κάποιους φίλους, στο Θεολόγο και στην Elizα"

Δείτε γιατι έμεινε αναυδος ο Γρήγορης Γκουντάρας

Ο Γρηγόρης, ο οποίος τους ήξερε και είχε να τους δει χρόνια "τρελάθηκε" και με δυνατή φωνή είπε "Τον Θεολόγο τον φίλο μου λες; Και την Eliza την Ιταλίδα, τη γυναίκα του;"! Η Γιάννα Νταρίλη του απάντησε: "Ναι"!

Τότε ο Γρηγόρης αναφώνησε: "Τώρα έχω τρελαθεί! Που είναι να του πω ένα γεια, έχω να τον δω χρόνια. Ρε παιδιά, θα βάλω τα κλάματα! Δεν το πιστεύω, είναι ανατριχιαστικό."

Έτσι και έγινε, βαθιά συγκινημένος και ενθουσιασμένος συνομίλησε μαζί τους στον αέρα της εκπομπής.

Γρήγορης Γκουντάρας Καλοκαίρι#Not Άναυδος

Γρήγορης Γκουντάρας Άναυδος Φίλοι Καλοκαίρι#Νot Ελιζα Θεολόγος

Αυτό το σχόλιο του Γρηγόρη Γκουντάρα για την Ιωάννα Μαλέσκου προκάλεσε πολύ έντονες αντιδράσεις. Δείτε τι είπε εδώ.

Στιγμές ευτυχίας για Γκουντάρα, Κάκκαβα, Χατζίδου, Παύλου

Από το πρωί που έγιναν γνωστά τα χθεσινά (14/8) τηλεθέασης, ο Γρηγόρης Γκουντάρας, η Νάταλι Κάκκαβα, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, βιώνουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας με τη μεγάλη τους επιτυχία μέσα από τη συχνότητα του Opentv.

Η αγαπημένη πρωινή παρέα του Καλοκαίρι #ΝΟΤ έχει καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού, κάτι που αποτυπώνεται καθημερινά στα νούμερα τηλεθέασης.

Οι 4 τους με τα ρεπορτάζ αλλά και με το υπέροχο κλίμα που έχουν δημιουργήσει καταφέρνουν καθημερινά να φτάνουν στην πρώτη θέση της τηλεθέασης και να αφήνουν πίσω τους τον ανταγωνισμό.

Γι' αυτά τα νούμερα βιώνουν στιγμές ευτυχίας οι Γκουντάρας, Κάκκαβα, Χατζίδου και Πάυλου

Πρωινή ζώνη

  • ANT1: Καλοκαίρι μαζί 9,9
  • ΣΚΑΪ: Newsroom 7,0
  • ALPHA: ALPHA παντού 11,8
  • Open: Καλοκαίρι #ΝΟΤ 13,2

Δείτε εδώ αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης της Παρασκευής 14/8