Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση του Ανδρέα Γεωργίου

«Μας λείπεις...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση του Ανδρέα Γεωργίου

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ανδρέας Γεωργίου προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε όλους τους διαδικτυακούς του φίλους, όταν αναφέρθηκε στην μητέρα του η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από αρκετά χρόνια.

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος, δεν ξεχνά λεπτό τη μαμά του, η οποία «έφυγε» πριν από 26 ολόκληρα χρόνια σαν σήμερα. Έτσι ο Ανδρέας Γεωργίου θέλησε να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση και να στείλει ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα στη μαμά του.

Αυτή είναι η ανάρτηση του Ανδρέα Γεωργίου που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

«18/8/94... 26 χρόνια σήμερα.... είμαστε ακόμα ενωμένοι και αγαπημένοι έτσι όπως μας ήθελες... μας λείπεις μάνα!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Ανδρέας Γεωργίου.

Μιας και είπαμε ωστόσο για τον Ανδρέα Γεωργίου, δείτε εδώ μία εξέλιξη για τις 8 Λέξεις!

Ανδρέας Γεωργίου: Στο νοσοκομείο αγαπημένο πρόσωπο του ηθοποιού από τις 8 Λέξεις

Μπορεί ο Ανδρέας Γεωργίου να ξεκίνησε τα γυρίσματα για την πετυχημένη σειρά, 8 Λέξεις, όμως δεν λείπει λεπτό από το πλευρό της γιαγιάς του η οποία βρίσκεται στο νοσοκομείο Κύπρου και είχε τα γενέθλια της.

Ο Ανδρέας Γεωργίου δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με το προσωπικό του νοσοκομείου να φέρνει την τούρτα στη γιαγιά του η οποία παλεύει όπως γράφει ο ίδιος, για να κρατηθεί στη ζωή!

«85 χρόνων το κορίτσι μου σήμερα… ο ήρωας μου! Πάλεψε να μας μεγαλώσει και τώρα παλεύει να κρατηθεί στη ζωή για να μας δίνει το παράδειγμα. Σε λατρεύω γιαγιά μου! Χρόνια σου καλά! Ευχαριστώ το Ματέρια για την υπέροχη φροντίδα που παρέχουν στην γιαγιά μου», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του. Δείτε εδώ και την κοπέλα του Ανδρέα Γεωργίου.

Ανδρέας Γεωργίου γιαγιά νοσοκομείο

Ανδρέας Γεωργίου: Ράγισε καρδιές ο ηθοποιός από τις 8 Λέξεις για αγαπημένο του πρόσωπο - «Ήταν η τελευταία φορά που την είδα...»

Με μια ανάρτηση του ο σκηνοθέτης της επιτυχημένης σειράς «Τατουάζ», όπως και του Μπρούσκο, Ανδρέας Γεωργίου, ράγισε καρδιές. «Βλέπω συνέχεια αυτό το βίντεο ήταν η τελευταία φορά που την είδα...», έγραψε μεταξύ άλλων.

Ο Ανδρέας Γεωργίου, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα βίντεο που τράβηξε την γιαγιά του, στην οποία έχει τεράστια αδυναμία, αφού ον βοήθησε στα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε.

«Βλέπω συνέχεια αυτό το βίντεο ήταν η τελευταία φορά που την είδα… είμαστε σε καραντίνα, δεν μπορώ να πάω στο ίδρυμα… ευχαριστώ τους φροντιστές του Ματέρια που παρ´όλες τις δυσκολίες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να κάνουν τους ανθρώπους μας να χαμογελούν. Εγώ όταν τελειώσει όλο αυτό το πρώτο πράγμα που θέλω να κάνω είναι να αγκαλιάσω την γιαγιά μου και μετά να οργανώσω ένα τεράστιο πάρτι!!! Εσείς;», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης του.

Να σημειώσουμε πως λόγω του κορωνοϊού, ο Ανδρέας Γεωργίου έκλεισε την εταιρία που έχει μαζί με τον Κούλλη Νικολάου. Η ανακοίνωση τους.