Μελαχρινή και κούκλα η μικρή αδερφή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Είναι ολόιδιες!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μελαχρινή και κούκλα η μικρή αδερφή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανέβασε μία φωτογραφία προκειμένου να ευχηθεί στη μικρή αδερφή της, η οποία είναι μελαχρινή και μία κούκλα! Οι δυο τους μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό!

Η γνωστή παρουσιάστρια δείχνει να έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στην αδερφή της και έτσι δε θα μπορούσε να μην της ευχηθεί με τον πιο υπέροχο τρόπο.

Mε αφορμή λοιπόν, τα γενέθλια της μικρής της αδερφής η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την οποία συνόδευσε με ένα τρυφερό μήνυμα.

«Χρόνια πολλά στο πιο γλυκό κορίτσι, στην πιο καλή ψυχή του κόσμου ολόκληρου, στο στήριγμά μου, στην αγάπη μου! Χρόνια πολλά @ioanna_valavani! Για ‘μένα θα είσαι για πάντα το μικρό μου Βαλαβανάκι!».

Βέβαια εντύπωση προκάλεσε και η φωτογραφία που ανέβασε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με λευκό μπικίνι και χωρίς ρετούς. Δείτε τη εδώ!

ALPHAtv: Αυτό είναι το πρόσωπο που παίρνει τη θέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Από τη νέα τηλεοπτική σεζόν πολλές είναι οι αλλαγές που θα δούμε όσον αφορά τις εκπομπές και τα πρόσωπα που θα βρίσκονται στα πλατό. Μια από τις εκπομπές αυτές είναι και το «Καλύτερα δεν γίνεται» που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ALPHAtv. Όλη η ομάδα έχει αλλάξει, ωστόσο λίγο πριν την πρεμιέρα βρέθηκε το πρόσωπο που θα πάρει τη θέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη. Όλο το ρεπορτάζ έχω στο Vanda's blog του Youweekly.gr.

Όπως έχει γίνει γνωστό η δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του Survivor, αποφάσισε να αποχωρήσει από το πλευρό της Ναταλίας Γερμανού και να ανοίξει τα φτερά της προς νέα επαγγελματικά βήματα. Την ανακοίνωση μάλιστα, είχε κάνει η ίδια με μια ανάρτηση της.

Η ανάρτηση της Ευρυδίκη Βαλαβάνη για την αποχώρηση της από τον ALPHAtv

Η αντικαταστάτρια της

Ωστόσο, οι ιθύνοντες της εκπομπής δεν άργησαν να βρουν το πρόσωπο που θα πάρει τη θέση της. Συγκεκριμένα, η Εβελίνα Νικόλιζα, η κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη είναι εκείνη που από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται στο «Καλύτερα δεν γίνεται». Μάλιστα, αυτή θα είναι και η πρώτη της δουλειά στο χώρο της παρουσίασης στην τηλεόραση.

Η Εβελίνα Νικόλιζα είχε βρεθεί πολλές φορές καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού με την παρουσιάστρια να μην κρύβει την συμπάθεια προς το πρόσωπο της. Δείτε ωστόσο εδώ, πως αποχαιρέτησε η παρουσιάστρια τους συνεργάτες της. Συγκίνησε με την ανάρτηση της.

Ποια θα βρεθεί ωστόσο στη θέση της Φωτεινής Πετρόγιαννη;

Όσον αφορά τη θέση της Φωτεινής Πετρόγιαννη, η οποία έφυγε από την εκπομπή μετά από απόφαση της παρουσιάστριας όπως γράφεται, ακόμη δεν έχει "κλείσει" σε κάποιο άλλο όνομα.

Πληροφορίες του Vanda's blog και του Youweekly.gr ωστόσο, αναφέρουν πως έχουν γίνει αρκετά δοκιμαστικά και συζητήσεις με γνωστά πρόσωπα του χώρου. Στην εκπομπή όμως θα προτιμούσαν γυναικείο πρόσωπο και όχι αντρικό. Η απόφαση δεν θα αργήσει να βγει και σύντομα θα ανακοινωθούν τα ευχάριστα!