Μαρία Λεκάκη: Είναι όνειρο το σπίτι της Πέγκυς από το Κωνσταντίνου και Ελένης - Έχει θέα θάλασσα

Απλά μαγευτικό

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Μαρία Λεκάκη: Είναι όνειρο το σπίτι της Πέγκυς από το Κωνσταντίνου και Ελένης - Έχει θέα θάλασσα

Όσα χρόνια και να περάσουν απ΄ότι φαίνεται το "Κωνσταντίνου και Ελένης" παραμένει αθάνατο καθώς τα νούμερα της τηλεθέασης δεν λένε να πέσουν, κάτι που αποδεικνύει την αγάπη και το αμείωτο ενδιαφέρον του κοινού για την λατρεμένη σειρά και το σπίτι στο Μαρούσι. Άλλο ένα σπίτι είδαμε και μας άφησε "άφωνους", το σπίτι της Πέγκυς Καρράς από το Κωνσταντίνου και Ελένης, που παρεπιπτόντως είναι ένα όνειρο.

Η αγαπημένη και όμορφη Μαρία Λεκάκη λίγες είναι οι φορές που θα μοιραστεί υλικό με τους διαδικτυακούς της ακολούθους στο Instagram, αλλά όταν συμβαίνει αυτό πρόκειται για κάτι που θα συζητηθεί πολύ, όπως το σπίτι της που είναι κυριολεκτικά πανέμορφο. Η εξοχική κατοικία της Μαρίας βρίσκεται σε ονειρικό χωριό, την Κρενίτσα, έναν μικρό ορεινό οικισμό του Νομού Αχαΐας. Οι εικόνες που ακολουθούν είναι απολαυστικές.

Αυτό είναι το σπίτι της Πέγκυς από το Κωνσταντίνου και Ελένης

 Κωνσταντίνου και Ελένης Λαχανόκηπος Πέγκυ Σπίτι

 Κωνσταντίνου και Ελένης Σπίτι Πέγκυ Θέα Θάλασσα

Μαρία Λεκάκη Σπίτι Θέα Θάλασσα

Μαρία Λεκάκη Κωνσταντίνου και Ελένης

Θυμάστε το δικηγόρο του Κατακουζηνού, Νίκο; Έτσι έχει γίνει σήμερα. Δείτε τον εδώ.

Άσχημα μπλεξίματα για το "Χρυσάνθεμο" από το Κωνσταντίνου και Ελένης: "Λέει ψέματα δεν είναι αυτή! Θα κινηθώ νομικά"

Χαμός έγινε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ, όταν αποκαλύφθηκε πως το "Χρυσάνθεμο" του Κωνσταντίνου και Ελένης δεν είναι η Αναστασίας Κοζανίδου - Μέτση.

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις της Αναστασίας Κοζανίδου - Μέτση, η οποία αποκάλυψε πως ήταν το «Χρυσάνθεμο» στην αγαπημένη κωμική σειρά του ΑΝΤ1. Η ίδια ανέφερε επίσης πως υπήρχαν δύο μωρά και ότι αυτή ήταν το ένα από τα δύο.

Στην εκπομπή παρενέβη τηλεφωνικά ο κύριος Γεράσιμος Μαζαράκης, ο οποίος ισχυρίστηκε πως η κόρη του ήταν το μόνο «Χρυσάνθεμο» στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» και μάλιστα απείλησε με μηνύσεις.

«Η κόρη μου λέγεται Άννα Μαζαράκη και είχε παίξει το Χρυσάνθεμο στο Κωνσταντίνου και Ελένης. Δεν υπήρχε ποτέ δεύτερο παιδί. Ότι έχει πει είναι ψέμα. Αν ψάξετε το ίντερνετ θα δείτε ότι παρίστανε το παιδί της Ελένης Ράντου. Παραμύθια όλα. Θα κινηθώ νομικά εναντίον της» είπε ο κ. Μαζαράκης.

Ποια είναι η αλήθεια για το Χρυσάνθεμο από το Κωνσταντίνου και Ελένης

Από την εκπομπή τόνισαν ωστόσο πως επικοινώνησαν με τον Χάρη Ρώμα, ο οποίος επιβεβαίωσε πως όντως υπήρχαν δύο μωρά που έπαιξαν το «Χρυσάνθεμο».