Καλοκαίρι Μαζί: Τα πρώτα λόγια της δημοσιογράφου που λιποθύμησε στον αέρα

Τι δήλωσε;

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Καλοκαίρι Μαζί: Τα πρώτα λόγια της δημοσιογράφου που λιποθύμησε στον αέρα

Συνεργάτες και τηλεθεατές είχε τρομάξει η όμορφη δημοσιογράφος από το Καλοκαίρι Μαζί στον ANT1, Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα που έχασε τις αισθήσεις της στον αέρα της εκπομπής αυτήν τη Δευτέρα που μας πέρασε. Η δημοσιογράφος επέστρεψε στο τηλεοπτικό πλατό και αυτά είναι τα πρώτα λόγια της για την κατάσταση της υγείας της και την on air λιποθυμία.

Αναλυτικότερα, στην εκπομπή Καλοκαίρι Μαζί επέστρεψε η δημοσιογράφος που λιποθύμησε on air, ύστερα από τη χθεσινή της απουσία από το πλευρό του Παναγιώτη Στάθη και του Αντώνη Φουρλή.

Αυτό είναι το μήνυμα της Κωνσταντίνας Κλοκοτάρα μετά την λιποθυμία της στον αέρα της εκπομπής

"Καλημέρα, καλώς ήρθατε! Έχουμε χαρά σήμερα. Εδώ είναι το κορίτσι μας", είπε στην έναρξη ο Παναγιώτης Στάθης.

Καλοκαίρι Μαζί Δημοσιογράφος Λιποθυμία

"Καλημέρα σας. Ήρθα! Είμαι καλά, είμαι πάρα πολύ καλά, ξεκουράστηκα μια ημέρα. Θέλω να σας πω ένα τεράστιο ευχαριστώ, ένα τεράστιο ευχαριστώ και σε εσάς και σε όλους εσάς που μου έχετε στείλει αυτά τα άπειρα μηνύματα και στον αρχισυντάκτη μας και στον Γκοτσίκο μας και στον παραγωγό μας και σε όλους, στα παιδιά πίσω από τις κάμερες και την κυρία Παγώνη και στους γιατρούς στο Κατ.

Όλους όσους με προσέξατε τόσο πολύ και με φορντίσατε. Ένα τεράστιο ευχαριστώ. Ήταν μια χαμηλή πίεση να πω" Είπε η γλυκιά δημοσιογράφος ευχαριστώντας τους πάντες για το ενδιαφέρον που επέδειξαν.

Καλοκαίρι Μαζί πλατό Δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα Επιστροφή

Θυμηθείτε εδώ τι συνέβη ακριβώς όταν λιποθύμησε η δημοσιογράφος της εκπομπής Καλοκαίρι Μαζί

Οι εξελίξεις για την υγεία της δημοσιογράφου που λιποθύμησε στον αέρα της εκπομπής Καλοκαίρι Μαζί

Εχθές έλαβε χώρα ένα περιστατικό που τρόμαξε πολλούς στον αέρα της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΑΝΤ1, “Καλοκαίρι Μαζί”. Όπως γράψαμε, η δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα έχασε τις αισθήσεις της on air, κάτι που απαθανάτισε η κάμερα και αιφνιδίασε τους πάντες. Διαβάστε παρακάτω όλες τις εξελίξεις για την υγεία της δημοσιογράφου.

Σήμερα το πρωί η δημοσιογράφος έλειπε από το πλατό και οι παρουσιαστές έσπευσαν να ενημερώσουν το τηλεοπτικό κοινό πως η Κωνσταντίνα βρίσκεται καλά στην υγεία της, αλλά ότι θεωρήθηκε θεμιτό να πάρει μία ημέρα άδεια για να νιώσει καλύτερα. Η δημοσιογράφος, όπως μας ενημέρωσε ο Παναγιώτης Στάθης και ο Αντώνης Φουρλής θα βρίσκεται και πάλι στη παρέα τους αύριο το πρωί της Τετάρτης κανονικά.

Εξελίξεις με τη δημοσιογράφο που λιποθύμησε on air στο Καλοκαίρι Μαζί.

Οι δύο παρουσιαστές δήλωσαν το πρωί σήμερα τα εξής:

δημοσιογράφος λιποθυμία εξελίξεις υγείας

"Θα είναι μια καταπληκτική ημέρα, εδώ θα ξεκινήσουμε όλοι μαζί την ημέρα μας με αισιοδοξία, χαμόγελο, μπακουροπαρέα όμως όπως βλέπετε. Την καλημέρα μας και στην φίλη μας, την αγαπητή συνάδελφο Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα, είχαμε χθες ένα θέμα.

Είναι μια χαρά η Κωνσταντίνα, αύριο το πρωί στις επάλξεις εδώ, θα είναι μαζί μας. Μια ημέρα να ξεκουραστεί. Κωνσταντίνα περαστικά, αύριο θα είμαστε εδώ όλοι μαζί", είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Στάθης.

Παράλληλα, διαβάστε εδώ το ξέσπασμα ενός άλλου δημοσιογράφου, του Λάμπρου Κωνσταντάρα που έκανε τεστ για τον κορωνοϊό.