Συγκλονίζει η Χρυσούλα Διαβάτη: "Θα πνιγόμουν! Σώθηκα κυριολεκτικά από θαύμα"

Η αποκάλυψή της για τη φωτιά στο Μάτι

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Χρυσούλα Διαβάτη:

Σε μία συγκλονιστική δήλωση προέβη η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός, Χρυσούλα Διαβάτη, η οποία έκανε μία σοκαριστική αποκάλυψη που αφορά την φονική φωτιά στο Μάτι και την δική της εμπλοκή. Μεταξύ άλλων δήλωσε, "Θα πνιγόμουν! Σώθηκα κυριολεκτικά από θαύμα".

Η Χρυσούλα Διαβάτη παραχώρησε μία εκ βαθέων συνέντευξη στην εφημερίδα «On time» και τη Σάσα Σταμάτη και εξέφρασε τις σκέψεις της αναφορικά με πολλά θέματα, αλλά και μοιράστηκε την συγκλονιστική της εμπειρία την περίοδο που συνέβη η φωτιά στο Μάτι. Διαβάστε παρακάτω όλα όσα δήλωσε.

Αυτά είπε η Χρυσούλα Διαβάτη σε συνέντευξή της

"Κάθε μέρα πήγαινα στο Κόκκινο Λιμανάκι, ήμουν εκεί χειμώνα καλοκαίρι. Ήταν η αγαπημένη μου παραλία, πηγαίναμε με τις φίλες μου και κολυμπούσαμε. Την προηγούμενη μέρα, πριν γίνει το κακό, αποφασίσαμε να πάμε στην Πάρο για κάτι δουλειές. Ήμασταν εκεί κάθε μέρα την ίδια ώρα που ξέσπασε η φωτιά.

Θα πνιγόμουν μαζί με τις φίλες μου. Όπως καταλαβαίνεις, στην ηλικία μου θα ήταν αδύνατον να μπορούσα να μείνω τουλάχιστον δυο ώρες στο νερό.

Σώθηκα κυριολεκτικά από θαύμα. Χάθηκαν άδικα τόσοι άνθρωποι, η Χρύσα Σπηλιώτη, μια τόσο αξιόλογη γυναίκα. Δεν θέλω να βλέπω και να ακούω κανέναν πια, γέρασα και καλά έκανα, έτσι είναι η φυσιολογική πορεία του ανθρώπου

 Χρυσούλα Διαβάτη Συνέντευξη Φωτιά Μάτι

Ύστερα, αναφέρθηκε και στα τηλεοπτικά δρώμενα. Για την τηλεόραση και τα ριάλιτι σχολίασε: "Σιχάθηκα και τις μαγειρικές και τις εκπομπές. Μιλάνε για ανάπτυξη και μιλάνε μόνο για φαγάδικα. Δεν βλέπω τηλεόραση, βαριέμαι. Βλέπω ξένα, που είναι καταπληκτικά.

Δεν τα μπόρεσα ποτέ τα ριάλιτι. Κατάργησαν τότε το μεγάλο πλατό που κάναμε τις μεγάλες παραγωγές για να βάλουν ριάλιτι και από τότε τελείωσε η ιστορία. Χαλάσανε όλα, δεν μπορούν πια να τα ξαναφτιάξουν"

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα λόγια της αναφορικά με τον κορωνοϊό και την πανδημία: "Τι χάλι είναι αυτό με τον κορωνοϊό, τι είναι ο εκτραχηλισμός των ηθών;

Εμείς δεν είμαστε Αμερική, έχει γίνει όλη η Ελλάδα Μύκονος. Έχω μεγαλώσει με άλλες αρχές. Υποστηρίζω θρησκεία, πατρίδα, οικογένεια. Οι νέοι οφείλουν να μάθουν καλά την Ελλάδα και να υποστηρίζουν τον τόπο τους"

Κάρμεν Ρουγγέρη: Το δημόσιο ξέσπασμα για την απάτη εις βάρος της - "Αυτή είναι η αγωνία μου..."

Μία από τις πιο καταξιωμένες Ελληνίδες ηθοποιούς του θεάτρου αλλά και της τηλεόρασης, Κάρμεν Ρουγγέρη, έπεσε θύμα απάτης, καθώς της έκλεψαν το "όνομα" και το χρησιμοποίησαν για εμπορικούς σκοπούς. Η ίδια αντιδράει σε όλα αυτά και ξεσπάει δημόσια, μέσω μιας συνέντευξης την οποία παραχώρησε, για την απάτη που υπέστη.

Το φαινόμενο αυτό δεν είναι σπάνιο καθώς αρκετοί άνθρωποι του θεάματος και καλλιτέχνες κατά καιρούς μαθαίνουν ότι κάποιοι επιτήδειοι υποδύονται τους ίδιους μέσω του διαδικτύου και επωφελούνται οικονομικά από αυτό ξεγελώντας αθώο κόσμο. Η Κάρμεν, φανερά συγχυσμένη, περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια αυτό που συνέβη και προκαλεί πολλές εντυπώσεις.

Πρόσφατα ένας Έλληνας ηθοποιός ξέσπασε πρόσφατα και προκαλεί έντονες εντυπώσεις. Δείτε εδώ τι συνέβη.

Αυτό είναι το δημόσιο ξέσπασμα για την απάτη εις βάρος της

"Η κυρία αυτή, όπως με ενημέρωσαν από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπου κατέφυγε ένα παρ’ ολίγο θύμα της, είχε βάλει μια αγγελία και ανακοίνωνε ότι ψάχνει ηθοποιούς.

Όταν οι ηθοποιοί την έπαιρναν τηλέφωνο, τους έλεγε ότι ανήκει σε έναν σύλλογο της Επιδαύρου, ανύπαρκτος όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, ο οποίος επρόκειτο να ανεβάσει στο μικρό θέατρο της Επιδαύρου ή στο “Κιβωτός” μια παράσταση την οποία θα σκηνοθετούσα εγώ και τα σκηνικά – κοστούμια θα έκανε η κόρη μου Χριστίνα Κουλουμπή.

ηθοποιός Κάρμεν Ρουγγέρη απάτη

Τους έλεγε όμως ότι για να πάρουν μέρος στην οντισιόν και να επιλεγούν θα έπρεπε να εγγραφούν στο σύλλογο αυτό δίνοντας 70 ευρώ, ενώ θα είχαν προτεραιότητα και στις θεατρικές δουλειές που θα έκανε ο σύλλογος

Εμένα με ενημέρωσε για όλα αυτά η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ύστερα από καταγγελία νεαρής ηθοποιού που της φάνηκε ύποπτο. Αυτή η γυναίκα τους έλεγε ψεύτικο όνομα και έδινε ένα χαρτί ενός ανύπαρκτου συλλόγου να υπογράψουν οι ενδιαφερόμενοι ηθοποιοί.

Δυστυχώς, πολλοί νέοι ηθοποιοί δεν γνωρίζουν ότι στις ακροάσεις δεν πληρώνεις ποτέ. Αυτή είναι η αγωνία μου. Να μην έχουν πέσει θύματα πολλά νέα παιδιά που ελπίζουν να βρουν δουλειά και μάλιστα ονειρεύονται να είναι σε ένα σοβαρό θίασο όπως ο δικός μου

Με θορύβησε όλο αυτό και με στεναχώρησε γιατί ανακάτεψε το δικό μου όνομα και ίσως κάποια παιδιά που δεν ξέρουν, αν δεν αποκαλύπτονταν η αλήθεια, να έλεγαν “κοίτα, η Ρουγγέρη παίρνει λεφτά από νέους ηθοποιούς”. Αν είναι δυνατόν.

Την είδα αυτή την κυρία στο αυτόφωρο όπου οδηγήθηκε. Της μίλησα. Εκείνη με πολλή άνεση κατέβασε λίγο τη μάσκα της και μου είπε “δεν με θυμάστε;” της λέω “όχι, δεν σας ξέρω”. “Μα πώς, δεν σας είχα συναντήσει στο θέατρο;
Το παραδέχτηκε ότι το έκανε και μου είπε “θα ζητούσα τη βοήθειά σας”, ενώ στους νέους ηθοποιούς έλεγε με σιγουριά ότι εγώ θα σκηνοθετούσα την παράσταση.

Ήταν πολύ καλή στην υποκριτική, αν και όπως έμαθα δεν είναι ηθοποιός. Της έκοψα τη συζήτηση. Η δίκη αναβλήθηκε γιατί η εισαγγελεύς τόνισε ότι το θέμα είναι σοβαρό και θα πρέπει να έχει το δικηγόρο της. Θα γίνει αργότερα. Εγώ είμαι αποφασισμένη να το φτάσω μέχρι το τέλος γιατί έπαιξε με τα όνειρα νέων παιδιών. Εμπορεύτηκε τα όνειρά τους και τη δίψα τους να κάνουν αυτό που αγαπάνε" Αυτά ήταν τα λόγια της καταξιωμένης ηθοποιού που σοκάρουν.