Ραγίζει καρδιές ο Γρηγόρης Γκουντάρας για τον θάνατο της μητέρας του

Βαρύ το κλίμα στην εκπομπή

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Ραγίζει καρδιές ο Γρηγόρης Γκουντάρας για τον θάνατο της μητέρας του

Στο τηλεοπτικό πλατό του "Καλοκαίρι not" το κλίμα έγινε κάπως βαρύ, ενώ όλοι όσοι βρισκόντουσαν στο πάνελ, αλλά και οι τηλεθεατές ένιωσαν βαθιά συγκίνηση εξαιτίας όσων μοιράστηκε ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Ο ικανός παρουσιαστής ράγισε καρδιές τη στιγμή που αναφέρθηκε στο θάνατο της μητέρας του. Δείτε και στο βίντεο την εξομολόγησή του.

Τα συγκινητικά λόγια του Γρηγόρη Γκουντάρα για την απώλεια της μητέρας του έγιναν αντικείμενο συζήτησης, αφού πρώτα στην εκπομπή μιλούσαν για τη συγκινητική ανάρτηση που έκανε χθες ο Αντρέας Γεωργίου για τη μητέρα του, που έφυγε από τη ζωή πριν 26 χρόνια. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας είπε τα εξής λόγια για τη δική του μητέρα την οποία έχασε πριν 19 χρόνια.

Αυτά ήταν τα συγκινητικά λόγια του Γρηγόρη Γκουντάρα για το θάνατο της μητέρα του

«Η απώλεια της μανούλας δεν σβήνει ποτέ. Εμένα, έχουν περάσει 19 χρόνια, αλλά η μάνα είναι πάντα εδώ», είπε συγκινημένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας κάνοντας παράλληλα νόημα στην συνεργάτιδά του για να αλλάξουν γρήγορα θέμα.

Παράλληλα, εχθές άλλο ένα περιστατικό προκάλεσε συγκίνηση στο Γρηγόρη Γκουνταρα. Δείτε το εδώ.

«Ας έπαιρναν άλλη παρουσιάστρια» - Το σχόλιο του Γρηγόρη Γκουντάρα για την Ιωάννα Μαλέσκου

Μέσα από τη σημερινή εκπομπή του, ο Γρηγόρης Γκουντάρας δε δίστασε να κάνει ένα δημόσιο σχόλιο για την Ιωάννα Μαλέσκου λίγο πριν την πρεμιέρα της στον ΣΚΑΪ, ξεκαθαρίζοντας πως αν δεν τους αρέσει το προφίλ της, θα έπρεπε να έχουν πάρει άλλη παρουσιάστρια.

Αφορμή για τα σχόλια στάθηκε η νέα ανάρτηση που έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου αναφερόμενη στους διαδικτυακούς της φίλους και στους τηλεθεατές της.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας θέλησε να σχολιάσεις τις επικείμενες πρεμιέρες της Ιωάννας Μαλέσκου και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Μάλιστα, υπογράμμισε: «Τα πρόσωπα που πήραν μεταγραφή και τα κανάλια ποντάρουν πολύ σε αυτά προσπαθούν τα κανάλια να τα προφυλάξουν για να έχουν αγωνία να τους δουν στην πρεμιέρα».

Αυτό είναι το σχόλιο που έκανε ο Γρηγόρης Γκουντάρας για την Ιωάννα Μαλέσκου

Όταν δημοσιογράφος της εκπομπής επεσήμανε ότι ο σταθμός ΣΚΑΪ προσπαθεί να φτιάξει ένα διαφορετικό προφίλ στην Ιωάννα Μαλέσκου, ο Γρηγόρης Γκουντάρας δεν δίστασε να πει: «Αν ο ΣΚΑΪ θέλει να της αλλάξει το προφίλ, προφανώς έπρεπε να πάρει άλλη κοπέλα στην παρουσίαση»!