Πένθος για τον Σπύρο Πώρο - Τι συνέβη;

Ραγίζει καρδιές...

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Πένθος για τον Σπύρο Πώρο - Τι συνέβη;

Ραγίζει καρδιές ο διάσημος φωτογράφος, Σπύρος Πώρος καθώς μόλις έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου ενός από τα πιο σημαντικά πρόσωπα της ζωής του, της μητέρας του. Ο αγαπημένος φωτογράφος ζει πολύ δύσκολες στιγμές και το πένθος του είναι βαρύ.

Ο Σπύρος Πώρος που ύστερα από αρκετά χρόνια καριέρας στο εξωτερικό επέστρεψε στην πατρίδα, επέλεξε να μοιραστεί τα δυσάρεστα νέα και να αποχαιρετήσει τη μητέρα του και δημόσια με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο ίδιος ανέβασε μια φωτογραφία με τη μητέρα του και έγραψε "Καλό σου ταξίδι μαμά και καλή αντάμωση", συγκινώντας τους πάντες. Δείτε τη φωτογραφία παρακάτω.

Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Σπύρου Πώρου - Η ανάρτησή του

Σπύρος Πώρος Μητέρα Πέθανε

Ποια είναι η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείαςπου είχε κάνει πρόσφατα ο Σπύρος Πώρος; Δείτε εδώ.

Φωτεινή Ψυχίδου - Σπύρος Πόρος: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ - Τα τρυφερά τετ-α-τετ

Η Φωτεινή Ψυχίδου και ο Σπύρος Πώρος, φαίνεται πως είναι και επίσημα μαζί. Οι δυο τους απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και μέσα από τις πρώτες κοινές φωτογραφίες που ανέβασαν, δείχνουν να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Πριν από μερικούς μήνες, η Φωτεινή Ψυχίδου είχε ανακοινώσει τον οριστικό χωρισμό της με τον Δημήτρη Κοργιαλά, και πολύ γρήγορα κυκλοφόρησαν τα πρώτα δημοσιεύματα για τη νέα σχέση της, με τον Σπύρο Πώρο.

Μπορεί το ζευγάρι να μην είχε επιβεβαιώσει τη σχέση του, ωστόσο οι κοινές εμφανίσεις και οι κοινές φωτογραφίες τους όλο και αυξάνονται.

Έτσι, οι δυο τους απολαμβάνουν το καλοκαίρι τους αγαπημένοι και πολύ ευτυχισμένοι. Η Φωτεινή Ψυχίδου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ανέβασε μερικές φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει αγκαλιά με τον Σπύρο Πώρο και του δίνει τρυφερά φιλιά.

Φωτεινή Ψυχίδου Σπύρος Πώρος