Βίντεο ντοκουμέντο με τον γιο της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη

Η ανάρτηση που προκάλεσε "πανικό" στα social media!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βίντεο ντοκουμέντο με τον γιο της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σία Κοσιώνη θέλησε να ανεβάσει ένα βίντεο - ντοκουμέντο, στο οποίο φαίνεται ο αγαπημένος της γιος, Δήμος, τον οποίο έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της, Κώστα Μπακογιάννη!

Έχοντας ολοκληρώσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις για φέτος, η Σία Κοσιώνη απολαμβάνει και με το παραπάνω το καλοκαίρι της, ενώ παράλληλα προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τον αγαπημένο της γιο, Δήμο.

Αυτή τη στιγμή, η δημοσιογράφος βρίσκεται στην Κρήτη μαζί με την οικογένειά της - δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από την παραλία με την Ντόρα Μπακογιάννη - και ζει τις πιο ξέγνοιαστες στιγμές της.

Αυτό είναι το βίντεο - ντοκουμέντο με τον γιο της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη

«Μπουρμπουλήθρες οι ελληνικές! ??????#bubbles #sourcherryjuice #kids #summer #playing #greece», σχολίασε η Σία Κοσιώνη κάτω από το βίντεο που έγινε ανάρπαστο και που είδαν πάνω από 10.000 χρήστες μέσα σε λίγες μόνο ώρες. Όπως ήταν φυσικό βέβαια, τα likes καθώς και τα σχόλια έπεσαν βροχή. Μάλιστα το ωραιότερο σχόλιο το είδαμε από μια θαυμάστριά της που της έγραψε:

«Και εδώ ταιριάζει η παρακάτω συνομιλία δυο μαμάδων:-τι χόμπυ έχει ο γιος σας; εμείς πάμε ποδόσφαιρο, σκάκι, προσκόπους, κολύμβηση και τένις! Εσείς;;- εμείς κάνουμε ολη μέρα μπουρμπουλήθρες!!!! Αυτό λοιπόν θυμήθηκα απόψε με αφορμή αυτό που ανεβάσατε!! Να χαίρεστε το παιδάκι σας και την κάθε ανέμελη στιγμή του!!!».

Σία Κοσιώνη: Η γνωριμία με τον Κώστα Μπακογιάννη και η αποκάλυψη του - «Ξύλο αλύπητο»

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης, είναι από τα πιο ευτυχισμένα και αγαπητά ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Ωστόσο, γνωρίζατε πως γνωρίστηκαν; Την αποκάλυψη είχε κάνει ο δήμαρχος Αθηναίων σε συνέντευξη του στο Πρωινό.

Ο Κώστας Μπακογιάννης δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να ομολογήσει ότι δεν το περίμενε όλο αυτό. Συγκεκριμένα, δεν περίμενε ότι η Σία Κοσιώνη, μια γυναίκα που τόσοι θαύμαζαν για την ομορφιά της, θα γυρίσει να τον κοιτάξει. Τελικά όμως τα πράγματα ήρθαν από μόνα τους έτσι.

Έτσι γνωρίστηκαν Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης - Η απίστευτη αποκάλυψη

«Ο μικρός μου γιος είναι ο πιο συνεργάσιμος από όλους. Τώρα περπατάει, έχει αρχίσει να έχει ισχυρή άποψη. Ευτυχώς έχει πάρει από τη μαμά του, οπότε όλα είναι καλά. Είμαι ένας πάρα πολύ τυχερός άνθρωπος. Γνώρισα τη γυναίκα μου, είναι η γυναίκα της ζωής μου και καταφέραμε να χτίσουμε λιθαράκι λιθαράκι τον δικό μας κόσμο. Κανείς από τους δυο μας δεν περίμενε ότι θα εξελιχθεί έτσι.

Σία Κοσιώνη Κώστας Μπακογιάννης πως γνωρίστηκαν

Το 2010 μου είχε κάνει μια συνέντευξη, δεν με ήξερε τότε. Ούτε εγώ την ήξερα. Δεν είχα καμία φοβερή εμπειρία από συνεντεύξεις. Μου λένε ότι θέλει η Σία Κοσιώνη να με βγάλει στο ραδιόφωνο. Εγώ βγαίνω σαν το ψάρι τότε και με περνάει πριονοκορδέλα, ξύλο αλύπητο. Κλείνω και λέω “ωραία, εμείς Mega θα βλέπουμε”.

Μετά, όμως, γνωριστήκαμε, το ένα έφερε το άλλο και η ζωή κέρδισε. Εγώ δεν περίμενα ότι θα γυρίσει να με κοιτάξει. Δεν θέλω να πω και τίποτα που δεν πρέπει να πω, ρωτήστε εκείνη. Στην καθημερινότητα είναι ένας άνθρωπος ευαίσθητος, συναισθηματικός, δοτικός, είναι λιμάνι και άγκυρα μαζί. Το αγαπημένο μας είναι να βγαίνουμε οι δυο μας να τρώμε». Δείτε επίσης, την οριστική απάντηση του Κώστα Μπακογιάννη για το ενδεχόμενο δεύτερου παιδιού με τη Σία Κοσιώνη.