Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αντελίνα Βαρθακούρη: Συγκίνησε με το δημόσιο σχόλιο για τον Γιάννη Πάριο

Τα υπέροχα λόγια της για τον πεθερό της

Αντελίνα Βαρθακούρη: Συγκίνησε με το δημόσιο σχόλιο για τον Γιάννη Πάριο
News 19.08.2020 20:52
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αντελίνα Βαρθακούρη έκανε ένα Q&A και μεταξύ άλλων, απαντώντας στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων θέλησε να κάνει ένα δημόσιο σχόλιο για τον πεθερό της, Γιάννη Πάριο.

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram και έχει πολύ καλέ σχέση με τους followers της.

Έτσι δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέγει να μοιράζεται μαζί τους στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή, όπως η υπέροχη ευχή της για την κόρη της που είχε γενέθλια.

Πριν λίγες ημέρες λοιπόν η παρουσιάστρια έκανε ένα Q&A και κάποιος από τους ακόλουθούς της θέλησε να μάθει τι είναι εκείνο τη συγκινεί περισσότερο στον πεθερό της, Γιάννη Πάριο.

«Ο σεβασμός που έχει για την τέχνη και η σιωπή του ανάμεσα στις νότες» έγραψε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Αντελίνα Βαρθακούρη Γιάννης Πάριος

Τέλος η εκπομπή της Αντελίνας Βαρθακούρη - Έγινε γνωστό

Οριστικό τέλος φαίνεται πως μπήκε στην εκπομπή της Αντελίνας Βαρθακούρη και δεν θα βγει ξανά στον αέρα του AlPHAtv. Το γεγονός αυτό έκανε γνωστό η ίδια με δυο αναρτήσεις της.

Η παρουσιάστρια είναι καθημερινή χρήστης των social media και καθημερινή επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ανακοίνωση για το τέλος της εκπομπής της Αντελίνας Βαρθακούρη

Πριν λίγες ημέρες λοιπόν μέσα από ένα Q&A που πραγματοποίησε έκανε γνωστό πως η εκπομπή «Αντελίνα χτύπα το κουδούνι» δεν θα συνεχίσει, ενώ αποκάλυψε και τα νέα της επαγγελματικά βήμα.

«Όχι, δε θα συνεχιστεί η εκπομπή! Σας ευχαριστώ πολύ!» ήταν η αρχική απάντηση της ενώ στη συνέχεια έγραψε, «Δεν έχω συζητήσει κάτι με το κανάλι μου, οπότε δεν έχω να σας πω νέα τηλεοπτικά αλλά έχω βάλει στο πρόγραμμα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα από Σεπτέμβρη που θα μοιράζομαι μαζί σας μέσω της instagramικής παρέας μας», έγραψε η Αντελίνα Βαρθακούρη. Πριν λίγες ημέρες να σημειώσουμε η Αντελίνα έκανε μια δημόσια έκκληση.

Στη συνέχεια των ερωτήσεων και των απαντήσεων η Αντελίνα Βαρθακούρη αποκάλυψε στο λογαριασμό της στο Instagram μετά από ένα σχόλιο διαδικτυακού της φίλου την αλλαγή στην εμφάνιση της και τα κιλά που έχει χάσει.

Η παρουσιάστρια δεν διστάζει να μιλάει ανοιχτά για τη ζωή της και να ενημερώνει τους θαυμαστές της για όσα της συμβαίνουν.

Έτσι λοιπόν, η Αντελίνα Βαρθακούρη, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις τους χωρίς να διστάσει και ένα και μια αποκάλυψη για τα κιλά της. Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό πως έχει ξεκινήσει διατροφή.

Αντελίνα Βαρθακούρη κιλά

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χάρης Βαρθακούρης: Η αποκάλυψη για την Αντελίνα - "Της Αντελίνας ήταν φτωχότερα και αναγκάστηκα να..."

Χάρης Βαρθακούρης: «Τσίνισε ο πατέρας μου με τους καυγάδες μου με την Αντελίνα»

Share