Αυτό είναι το αντικείμενο που δεν αποχωρίστηκε λεπτό η Ελένη Μενεγάκη στις διακοπές με τον Ματέο Παντζόπουλο

Το έχει συνέχεια μέσα στην τσάντα της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αυτό είναι το αντικείμενο που δεν αποχωρίστηκε λεπτό η Ελένη Μενεγάκη στις διακοπές με τον Ματέο Παντζόπουλο

Η Ελένη Μενεγάκη φέτος το καλοκαίρι δεν σταματάει τις διακοπές με τον Ματέο Παντζόπουλο και τα τέσσερα παιδιά της. Βέβαια, στην τσάντα της η παρουσιάστρια, έχει πάντα ένα αντικείμενο που δεν αποχωρίζεται λεπτό.

Μετά την αποχώρηση της από τον ALPHA και γενικά από το χώρο της τηλεόρασης, η παρουσιάστρια έχει άπλετο ελεύθερο χρόνο και δεν αγχώνεται για τη νέα σεζόν. Από την αρχή κιόλας του καλοκαιριού μετακόμισε στην πανέμορφη Άνδρο, ενώ το τελευταίο διάστημα ξεκίνησε και ένα μικρό tour με το σκάφος τους σε αγαπημένα νησιά.

Πριν από λίγες ημέρες με τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπολο ταξίδεψαν με το απίστευτο σκάφος τους στην Νάξο, όπου έμειναν για λίγες ημέρες και έκαναν τις βόλτες τους στα σοκάκια. Μάλιστα, δεν έλειψε και η νυχτερινή έξοδος, όπου η Ελένη Μενεγάκη ήταν λαμπερή και κούκλα μέσα στο maxi φόρεμα της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζεται αρκετά συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητα της με τα likes και τα σχόλια να πέφτουν σαν την βροχή. Πιο χαλαρή από κάθε άλλη χρονιά μας δείχνει πως περνάνε οι ημέρες της μακριά από την Αθήνα.

Ποιος είναι όμως το αντικείμενο που δεν αποχωρίστηκε λεπτό η Ελένη Μενεγάκη στις διακοπές της με τον Ματέο Παντζόπουλο;

Η Ελένη Μενεγάκη έχει μια μεγάλη αδυναμία, την οποία μας είχε αποκαλύψει πολλές φορές και μέσα από την εκπομπή της. Η παρουσιάστρια, όπως έχουμε δει έχει αδυναμία στα ανοιχτά χρώματα. Τόσο στα ρούχα, όσο και στο μακιγιάζ.

Το μόνο πράγμα ωστόσο που παραμένει ίδιο στην απόχρωση είναι ένα! Και αυτό είναι το κραγιόν της! Η λαμπερή Ελένη, όπως μπορείτε να δείτε και εσείς μέσα από τις αναρτήσεις της, λατρεύει το ροζ κραγιόν και πάντα έχει ένα μέσα στην τσάντα της.

Όσο βρίσκεται σε διακοπές να σημειώσουμε η Ελένη Μενεγάκη, καταστρώνει τα νέα της σχέδια για το επαγγελματικό της μέλλον. Δείτε εδώ αναλυτικά.