Διακοπές δίχως τέλος για τον Γιώργο Λιάγκα - Η νέα φωτογραφία

Που βρίσκεται και με ποιον;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Διακοπές δίχως τέλος για τον Γιώργο Λιάγκα - Η νέα φωτογραφία

Ο Γιώργος Λιάγκας απολαμβάνει κάθε λεπτό από τις καλοκαιρινές του διακοπές με το σκάφος, οι οποίες δεν έχουν τέλος. Στη νέα φωτογραφία που δημοσίευσε αποκάλυψε στους διαδικτυακούς του φίλους που βρίσκεται αυτές τις ημέρες.

Ο παρουσιαστής λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν που μάλλον θα τον βρει εκτός τηλεόρασης, αφού δεν του έδωσε ο ΣΚΑΙ κάποιο project για να συνεχίσει, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ηρεμεί και χαλαρώνει εκτός Αθηνών.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε μια νέα φωτογραφία τους, όπου πόζαρε με καλούς του φίλους και αν μπορέσαμε να καταλάβουμε σωστά βρίσκεται στο Μεγανήσι. Πριν λίγες ημέρες ωστόσο, είχε επιστρέψει στη νέα του αγάπη.

Γιώργος Λιάγκας instagram

Πριν τη νέα φωτογραφία του από τις διακοπές ο Γιώργος Λιάγκας ήταν στον Πόρο

Στον όμορφο Πόρο βρίσκεται ο Γιώργος Λιάγκας τις τελευταίες ώρες μετά την αποκάλυψη που έγινε για τη σύντροφό του και τις κοινές τους διακοπές. Όπως φαίνεται ο παρουσιαστής είναι ερωτευμένος. Ωστόσο, τώρα στο νησί βρίσκεται με άλλη καλή παρέα.

Ο Γιώργος Λιάγκας, μπορεί να μην διανύει μια εύκολη περίοδο όσον αφορά τα επαγγελματικά του, αφού άγνωστο είναι μέχρι στιγμής αν θα έχει δικό του project στον ΣΚΑΙ. Όμως, στη προσωπική του ζωή φαίνεται πως όλα πάνε πολύ καλά.

Οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας από την εξόρμηση με σκάφος έχοντας στο πλευρό του τη σύντροφο του, αποδεικνύουν πως ο παρουσιαστής είναι ερωτευμένος. Όσον αφορά τη γυναίκα που του έχει «κλέψει» την καρδιά, είναι μελαχρινή και με απίστευτες αναλογίες στο σώμα της.

Μετά την αποκάλυψη της συντρόφου του ο Γιώργος Λιάγκας είναι στον Πόρο με καλή παρέα

Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη πως ο Γιώργος Λιάγκας έχει σύντροφο, την οποία κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Δείτε εδώ.

Ενώ, έκανε γνωστό πως βρίσκεται στον όμορφο Πόρο με πολύ καλή παρέα. Συγκεκριμένα, βρίσκεται στο νησί με έναν καλό του φίλο.

Γιώργος Λιάγκας σύντροφος

Χωρίς τη σύντροφο του ο Γιώργος Λιάγκας εθεάθη και στην Σκιάθο, μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους, σύμφωνα με τα όσα είπαν στην εκπομπή «Καλοκαίρι #NOT». Όπως ανέφεραν στον αέρα της εκπομπής, το ζευγάρι αφού έκανε κοινές διακοπές με το φουσκωτό σκάφος, όπου τους «τσάκωσε» και για πρώτη φορά ο φακός, τώρα... χώρισαν τους δρόμους τους. Δείτε εδώ τι συνέβη.