Γιώργος Λιάγκας: Χωρίς τη σύντροφο του στη Σκιάθο μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους

Τι συμβαίνει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: Χωρίς τη σύντροφο του στη Σκιάθο μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους

Χωρίς τη σύντροφο του στην Σκιάθο, εθεάθη ο Γιώργος Λιάγκας, μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους, σύμφωνα με τα όσα είπαν στην εκπομπή «Καλοκαίρι #NOT», σήμερα το πρωί. Τι συμβαίνει;

Ο παρουσιαστής, όπως φαίνεται το τελευταίο διάστημα έχει γυρίσει καινούρια σελίδα στην προσωπική του ζωή και έχει βρει τον έρωτα στα μάτια μελαχρινής καλλονής.

Ωστόσο, όπως ανέφεραν στον αέρα της εκπομπής, το ζευγάρι αφού έκανε κοινές διακοπές με το φουσκωτό σκάφος, όπου τους «τσάκωσε» και για πρώτη φορά ο φακός, τώρα... χώρισαν τους δρόμους τους, με τον Γιώργο Λιάγκα μάλλον να είναι μόνος του στην Σκιάθο.

Χωρίς τη σύντροφο του στην Σκιάθο ο Γιώργος Λιάγκας - Όλες οι λεπτομέρειες μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους

«Να πω και εγώ ένα αποκλειστικό; Γιατί έχω και εγώ τους δικούς μου paparazzi. Θα σας πω για τον Γιώργο Λιάγκα. Δεν είναι με τη νέα του φημολογούμενη σύντροφο στη Σκιάθο. Είναι με τον Θέμη Γεωργαντά και μια πολύ γνωστή μακιγιέζ. Με την Γωγώ Νικηφοράκη. Τι έγινε βρε Γιώργο; Μας έχεις μπερδέψει. Εθεάθη χθες να συντρώγει με τον Θέμη Γεωργαντά και την Γωγώ Νικηφοράκη, χωρίς τη νέα του φημολογούμενη σύντροφο», είπε η Ναταλί Κάκκαβα.

Από την πλευρά του, ο Γρηγόρης Γκουντάρας θέλησε να κάνει μια παρέμβαση στα όσα είπε και να δηλώσει στον αέρα της εκπομπής: «Παιδιά συγγνώμη, μπορεί να τρώει με τον Θέμη και μπορεί η σύντροφος να είχε μια διάρροια και να έμεινε στο δωμάτιο. Δεν ξέρεις. Μπορεί να είναι μαζί και να μην εμφανίζονται. Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν είναι ή όχι μαζί. Μπορεί να είναι, μπορεί να μην είναι. Εμείς πάντως οι δικοί μας paparazzi τους είδαν να συντρώγουν τον Θέμη, την Γωγώ, και τον Γιώργο Λιάγκα».

Δείτε εδώ το βίντεο με τις φωτογραφίες από τις κοινές διακοπές του Γιώργου Λιάγκα και της συντρόφου του. Μάλιστα, μεταξύ τους υπήρξαν και αρκετές τρυφερές στιγμές.