Εκτός εαυτού ο Σταμάτης Γονίδης - Το δημόσιο ξέσπασμά του

Τι δήλωσε;

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Εκτός εαυτού ο Σταμάτης Γονίδης - Το δημόσιο ξέσπασμά του

Ένας από τους κορυφαίους λαϊκούς τραγουδιστές, ο Σταμάτης Γονίδης είδε την πανδημία του κορωνοϊού να τον πλήττει αρκετά οικονομικά, ύστερα από την απόφαση της κυβέρνησης να κλείνουν τα νυχτερινά κέντρα μετά τις 12 τα μεσάνυχτα. Με μία ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα ο Σταμάτης Γονίδης ξέσπασε δημόσια.

Συγκεκριμένα ο αγαπημένος τραγουδιστής, ένιωσε πως η κυβέρνηση κάνει "πόλεμο" στους εργαζόμενους που ανήκουν στον εν λόγω κλάδο και έντονα ενοχλημένος ξέσπασε με ένα αρκετά μακροσκελές και αρνητικά φορτισμένο κείμενο. Δείτε τι έγραψε παρακάτω.

Αυτό είναι το δημόσιο ξέσπασμα του Σταμάτη Γονίδη στο Facebook

"Από τους πρώτους που τήρησαν επιμελώς τα μέτρα κατά του κορονοϊού ήταν οι επιχειρηματίες των κέντρων διασκέδασης. Γιατί κύριοι της κυβέρνησης τόσο μένος κατά του κλάδου μας; Σε εμάς οι νέοι ήταν ασφαλείς με αποστάσεις.

Γιατί κύριοι εσείς ανοίξατε τα σύνορα μας ενώ γνωρίζατε ότι θα αυξηθούν τα κρούσματα; Δεν γνωρίζετε ότι οι κλάδοι που εξυπηρετούν τον τουρισμό είναι Έλληνες εργαζόμενοι;

Σταμάτης Γονίδης Δημόσιο Ξέσπασμα

Έχω την αίσθηση ότι μας τιμωρείτε για κάτι που δεν φταίμε...Αφήστε μας τουλάχιστον να «πολεμήσουμε» αυτόν τον αόρατο εχθρό και μετά τις 11 το βράδυ...Ναι στα μέτρα αφανισμού του κορονοϊού όχι στα μέτρα αφανισμού του κλάδου εστίασης-διασκέδασης"

Δείτε εδώ τα απίστευτα σχόλιά του Σταμάτη Γονίδη για τον κορωνοϊό. «Η καραντίνα δεν χρειαζόταν»

Σταμάτης Γονίδης: Έτσι όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί - Θα "λιώσετε" με τις τρυφερές φωτογραφίες

Ο πολυαγαπημένος τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης μας ξάφνιασε στα στιγμιότυπα που απεικονίζεται με τον μικρό του αξιαγάπητο εγγονό. Δεν τον έχουμε ξαναδεί έτσι! "Έλιωσε" όλο τον Instagram με τις τρυφερές φωτογραφίες.

Συγκεκριμένα, η κόρη του Σταμάτη Γονίδη, Στεφανία Γονίδη , παρόλο που δεν συνηθίζει να απολαμβάνει την προσοχή και τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ αντίθετα προτιμάει να κρατάει ένα χαμηλό δημόσιο προφίλ, και τα τα προσωπικά της σε ιδιωτικό επίπεδο, αυτή τη φορά έκανε μία εξαίρεση και ανέβασε δυο στόρυ πολύ τρυφερά.

Οι φωτογραφίες του αγαπημένου τραγουδιστή Σταμάτη Γονίδη με τον αξιολάτρευτο εγγονό του

Γονίδης εγγονός

Γονίδης εγγονός 2

Παππούς και εγγονός απόλαυσαν πολύ παιχνίδι και όπως βλέπουμε στη φωτογραφία, πολλά χαμόγελα! Ο μικρός είναι αξιαγάπητος και γεμίζει του πάντες ευτυχία.