Ζέτα Μακρυπούλια: Ο άνδρας που βρίσκεται στο πλευρό της εκτός του Χατζηγιάννη και την στηρίζει σε όλα

Η τρυφερή φωτογραφία από τις κοινές διακοπές τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζέτα Μακρυπούλια: Ο άνδρας που βρίσκεται στο πλευρό της εκτός του Χατζηγιάννη και την στηρίζει σε όλα

Η Ζέτα Μακρυπούλια έχοντας βρεις χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, κάνει τις διακοπές της με τα αγαπημένα της πρόσωπα, τα οποία είναι οι φίλοι της. Μάλιστα, αυτές τις ημέρες, βρίσκεται στο πλευρό ενός άνδρα, που εκτός του Μιχάλη Χατζηγιάννη, την στηρίζει σε όλα.

Η παρουσιάστρια - ηθοποιός μπορεί να θέλει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της.

Όπως έχουμε δει, δημοσιεύει πανέμορφες φωτογραφίες από τα τοπία που έχει επισκεφθεί, αλλά και στιγμές από τις διακοπές που έκανε και με τον Νίκο Μουτσινά.

Αυτός είναι ο άνδρας που βρίσκεται στο πλευρό της Ζέτας Μακρυπούλια εκτός του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Πριν λίγες ώρες ωστόσο, ανέβασε στο instastory της μια φωτογραφία με τον άνδρα που βρίσκεται κάθε λεπτό στο πλευρό της. Και δεν μιλάμε για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Ο λόγος για τον Θανάση Αλευρά, με τον οποίο η Ζέτα Μακρυπούλια είναι κολλητοί φίλοι και στηρίζει πάντα ο ένας τον άλλο..

Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλης Χατζηγιάννης

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Εκείνος τραγουδούσε και η Ζέτα Μακρυπούλια τον κοιτούσε κάτω από την σκηνή συγκινημένητ

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης την Κυριακή το βράδυ είχε συναυλία μαζί με την Μελίνα Ασλανίδου στην Τεχνόπολις κι εννοείται πως κάτω από την σκηνή βρισκόταν η Ζέτα Μακρυπούλια να τον θαυμάζει! Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε κάποιες στιγμές!

Η Ζέτα Μακρυπούλια casual αλλά υπέροχα ντυμένη μαγνήτισε τα βλέμματα! Βρέθηκε με φίλους και αγαπημένους της γνωστούς και απαθανάτισαν τον σύντροφό της!

Αυτές είναι οι φωτογραφίες της Ζέτας Μακρυπούλια από την συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ζέτα Μακρυπούλια

Δείτε, επίσης, εδώ την διατροφή που κάνει το ζευγάρι κι έχει χάσει αρκετά κιλά!

Μιχάλης Χατζηγιάννης Μελίνα Ασλανίδου συναυλία

Μιχάλης Χατζηγιάννης συναυλία

Ζέτα Μακρυπούλια συναυλία Χατζηγιάννη