Διακοπές με τον Νίκο Μουτσινά η Ζέτα Μακρυπούλια - Δεν είδαμε πουθενά τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Που πήγαν;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Διακοπές με τον Νίκο Μουτσινά η Ζέτα Μακρυπούλια - Δεν είδαμε πουθενά τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Τις διακοπές της έχει ξεκινήσει η Ζέτα Μακρυπούλια μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ένα από αυτά είναι ο Νίκος Μουτσινάς, με τον οποίο απολαμβάνει το ταξίδι της. Ωστόσο, στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν δεν είδαμε πουθενά τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Η παρουσιάστρια, από την προηγούμενη εβδομάδα βρίσκεται στην Πέλοπόννησο μαζί με τον Νίκο Μουτσινά, τη Ματίνα Νικολάου, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, τον Θανάση Αλευρά και τον Γιώργο Δάσκαλο.

Όλη η παρέα, απολαμβάνει τις ομορφιές της θάλασσα, ενώ δεν σταματάει τις βόλτες και τις βουτιές στη θάλασσα.

Στα social media και συγκεκριμένα, στο Instagram πραγματοποιούν καθημερινές αναρτήσεις και μας δείχνουν πως περνάνε την ώρα τους.

Στις αναρτήσεις ωστόσο αυτές, δεν είδαμε πουθενά τον σύντροφο της Ζέτας Μακρυπούλια, Μιχάλη Χατζηγιάννη. Το ζευγάρι κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς θέλει να την προστατεύσει, κάτι που έχει καταφέρει να κάνει όλα αυτά τα χρόνια κοινής πορείας. Διακοπές με παρέα ο Νίκος Μουτσινάς. Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες και μπορείτε να τις δείτε εδώ.

Ζέτα Μακρυπούλια διακοπές Νίκου Μουτσινάς Μιχάλης Χατζηγιάννης

Ζέτα Μακρυπούλια: Για μπάνιο με τον Χατζηγιάννη - Το σώμα της με μαγιό θα σε κάνει να... παραμιλάς

Για μπάνιο με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη πήγε η Ζέτα Μακρυπούλια. Το ζευγάρι έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές τους διακοπές και γεμίζει μπαταρίες για τη νέα χρονιά, η οποία θα είναι γεμάτη επαγγελματικές υποχρεώσεις. Μάλιστα, η παρουσιάστρια, δημοσίευσε μια φωτογραφία της και το σώμα της με μαγιό πρόκειται να σε κάνει να παραμιλάς.

Μπορεί η Ζέτα Μακρυπούλια να μην έχει ξεμπερδέψει εντελώς με την εκπομπή της, καθώς συνεχίζουν τα γυρίσματα για τα νέα επεισόδια που θα προβληθούν από τη νέα σεζόν, ωστόσο όταν ξεκλέβει χρόνο τον περνάει όλο με το σύντροφό της και εκμεταλλεύονται τον ζεστό καιρό για τις βουτιές τους.

Πριν λίγες ώρες η Ζέτα Μακρυπούλια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, μια άκρως εντυπωσιακή φωτογραφία της, όπου φορούσε ένα πολύ κολακευτικό μαγιό.

Η παρουσιάστρια, πόζαρε στην πετσέτα της και το σώμα της είναι απλά... απίθανο! Βέβαια, η ίδια όταν έχει χρόνο περνάει όμορφες στιγμές και με τον αδερφό της. Δείτε το πρόσωπο του.

Ζέτα Μακρυπούλια σώμα χωρίς ρετούς