Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Ανατριχίλα με τα λόγια του για τη Ζωή Λάσκαρη - «Το κενό δεν καλύπτεται»

Συγκλονιστική εξομολόγηση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Ανατριχίλα με τα λόγια του για τη Ζωή Λάσκαρη - «Το κενό δεν καλύπτεται»

Η προχθεσινή μέρα ήταν πολύ ιδιαίτερη καθώς ήταν η επέτειος θανάτου της αγαπημένης ηθοποιού, Ζωής Λάσκαρη. Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μίλησε για την αγαπημένη του σύζυγο και προκάλεσε ανατριχίλα με τα λόγια του ξεκαθαρίζοντας πως το κοινό της απώλειάς της δεν μπορεί να καλυφθεί με τίποτα.

Η Ζωή Λάσκαρη έζησε μία γεμάτη ζωή δίπλα σε ανθρώπους που την αγάπησαν και της στάθηκαν μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος ήταν ένας από αυτούς και έτσι ανήμερα της επετείου θανάτου της συζύγου του, μίλησε στην εφημερίδα on time και τη Σάσα Σταμάτη.

Μεταξύ άλλων θέλησε να ξεκαθαρίσει πόσο πολύ του λείπει και πως η απουσία της δεν γίνεται να καλυφθεί. Η οικογένεια της Ζωής Λάσκαρη είναι και πάλι ενωμένοι. Δείτε εδώ την κόρη της με την εγγονή της μαζί.

Αυτά ήταν τα λόγια του Αλέξανδρου Λυκουρέζου για τη Ζωή Λάσκαρη που προκάλεσαν ανατριχίλα

«Σαράντα ένα χρόνια παντρεμένοι τα λέει όλα. Μου λείπει η μοναδική της παρουσία. Ένα σπάνιο και μοναδικό πλάσμα. Το κενό της απουσίας δεν καλύπτεται με τίποτα», είπε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος στην “On time”.

Ζωή Λάσκαρη κηδεία

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στο Μετόχι του Παναγίου Τάφου, χωρίς φωτογράφους και δημοσιογράφους. Παρόντες ήταν μόνο ο αδερφός και η μητέρα του Λυκουρέζου και από την πλευρά της Ζωής μόνο η κόρη της, Μάρθα. Ήταν επιλογή τους να μη φωτογραφήσουν τίποτα από εκείνη τη μέρα.

Ζωή Λάσκαρη: Η κάμερα «τσάκωσε» την κόρη της και τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο στη Μύκονο

Η αγαπημένη κόρη της Ζωής Λάσκαρη, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της μαζί με το πατέρα της, Αλέξανδρο στην Μύκονο. Η κάμερα του Mykonos Live TV, τους "τσάκωσε" μαζί σε μία από τις πιο κοσμοπολίτικες παραλίες του νησιού.

Ο έμπειρος δικηγόρος τους τελευταίους μήνες αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις, αλλά η ιδέα ενός ταξιδιού στην αγαπημένη του Μύκονο δεν τον αφήνει ασυγκίνητο. Η τελευταία φορά που η κάμερα τον εντόπισε στο νησί των Ανέμων ήταν την Πρωτομαγιά του 2018, όταν το είχε επισκεφθεί με την τότε σύντροφό του, Νατάσα Καλογρίδη.

Τώρα, έχοντας στο πλευρό του την κόρη του, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος έκανε το μπάνιο του στη Μύκονο και η Μαρία Ελένη δεν τον άφηνε στιγμή από τα μάτια της, ενώ πολύ πρόσφατα μέσα από το τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έστειλε ένα πολύ δυνατό μήνυμα.