Ζωή Λάσκαρη: Πιο ενωμένη από ποτέ η οικογένειά της - Το τρυφερό στιγμιότυπο με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και τη Ζένια Μπονάτσου

Θεία και ανιψιά μαζί!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ζωή Λάσκαρη: Πιο ενωμένη από ποτέ η οικογένειά της - Το τρυφερό στιγμιότυπο με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και τη Ζένια Μπονάτσου

Οι κόντρες στην οικογένεια της Ζωής Λάσκαρη έλαβαν τέλος και πλέον όλοι τους είναι πιο ενωμένοι από ποτέ. Η Μαρια Ελένη Λυκουρέζου βρίσκεται στη Μύκονο και έτσι ανέβασε στον λογαριασμό της, ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο με την ανιψιά της, Ζένια Μπονάτσου.

Η Ζένια, είναι κόρη του Βλάση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου, της μεγαλύτερης κόρης της αγαπημένης ηθοποιού. Αυτόν τον καιρό, βρίσκεται στη Μύκονο όπου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές ενώ παράλληλα δουλεύει και σε ένα μαγαζί, το οποίο χρειάστηκε να κλείσει λόγω κορωνοϊού.

Στη Μύκονο αυτές τις μέρες βρίσκεται και η Μαρία Ελένη με τον πατέρα της, Αλέξανδρο Λυκουρέζο - δείτε εδώ βίντεο από την επίσκεψή τους στο νησί των Ανέμων - και έτσι, θεία και ανιψιά αποφάσισαν να συναντηθούν και να περάσουν μία υπέροχη βραδιά μαζί.

Η κόντρα της Μαρίας Ελένης και της Μάρθας Κουτουμάνου έληξε και πλέον οι δυο αδερφές είναι πολύ αγαπημένες!

Ζένια Μπονάτσου Μαρία Ελένη Λυκουρέζου Μύκονος
Βλάσης Μπονάτσος κόρη
Ζωή Λάσκαρη κόρες

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: «Καλό θα ήταν να...» - Τα σχόλια για τη συμφιλίωση Μαρίας Ελένης - Μάρθας Κουτουμάνου, κορών της Ζωής Λάσκαρη

Το πρώτο του σχόλιο για την συμφιλίωση ανάμεσα στην Μάρθα Κουτουμάνου και την Μαρία Ελένη, έκανε μέσα από την εκπομπή «Μαζί σου», ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Οι δυο αδερφές έλυσαν τις διαφορές τους στα όσα αφορούσαν το σπίτι που τους άφησε η μητέρα τους, αείμνηστη ηθοποιός Ζωή Λάσκαρη.

Σήμερα, λοιπόν η εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» πρόβαλε την πρώτη αντίδραση του ποινικολόγου για την επανασύνδεση της κόρης του με την αδερφή της.

«Η συμφιλίωση μου έδωσε μεγάλη χαρά!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος είναι πολύ χαρούμενος και ανακουφισμένος. Να σημειώσουμε πως πριν λίγες ημέρες ο ποινικολόγος βρέθηκε στο νοσοκομέιο.

Τέλος στην δικαστική διαμάχη Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου και Μάρθας Κουτουμάνου - Η επίσημη ανακοίνωση από τις κόρες της Ζωής Λάσκαρη

Αίσιο τέλος φαίνεται πως είχε η δικαστική διαμάχη μεταξύ των δυο κορών της Ζωής Λάσκαρη! Με μια επίσημη ανακοίνωση που έκανε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αποκάλυψε πως οι σχέσεις με την αδερφή της, Μάρθα Κουτουμάνου, πλέον έχουν αποκατασταθεί πλήρως.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Ελένη δημοσίευσε μια φωτογραφία που κρατιούνται αγκαλιά γράφοντας πάνω:

“Όλα περνάνε και όλα χρειάζονται. Και οι εντάσεις…Και οι αποστάσεις… Και επίσης αυτό που πρωτίστως χρειάζεται είναι ο κόσμος να ασχολείται με τη δικιά του ζωή. Με τη δικιά μας ασχολούμαστε αποκλειστικά εμείς”.

Τέλος στην δικαστική διαμάχη Λυκουρέζου Κουτουμάνου

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγο καιρό είχε εμφανιστεί στην τηλεόραση και είχε μιλήσει για την εξάρτησή της από τα ναρκωτικά. Δείτε εδώ όσα είχε αναφέρει