Αγαπημένη Ελληνίδα δημοσιογράφος παντρεύεται και μας δείχνει τις βέρες του γάμου της

Στιγμές απερίγραπτης ευτυχίας για το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Αγαπημένη Ελληνίδα δημοσιογράφος παντρεύεται και μας δείχνει τις βέρες του γάμου της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz και συγκεκριμένα γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος που όλοι αγαπάμε. Το όμορφο ζευγάρι ετοιμάζεται να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου και θέλησε να μοιραστεί την απύθμενη χαρά του και δημόσια, δείχνοντάς μας τις βέρες του γάμου τους, μέσα από μία ανάρτηση που στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram. Για ποια αγαπημένη δημοσιογράφο γίνεται λόγος;

Λόγος για την όμορφη Ανθή Βούλγαρη που πρόκειται να παντρευτεί με τον σύντροφό της Κώστα Κωνσταντινίδη, πολύ σύντομα, και πιο συγκεκριμένα στις 6 Σεπτεμβρίου. Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι η Κατερίνα Καινούργιου και ο Πέτρος Ιακωβίδης. Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες από τις βέρες τους που μοιράστηκαν στο Instagram.

Ανθή Βούλγαρη Γάμος

Αυτές είναι οι βέρες της Ανθής Βούλγαρης και του Κώστα Κωνσταντινίδη

"Countdown! '' Υπόσχεση ιερή όπως την πρώτη μέρα. Τώρα και για πάντα. Με φόρεσες. Δεν είμαι λόγια. Δεν είμαι δεσμά. Χρυσοκόκκινος χαλκός να σε στενεύει.. Είμαι η αγάπη" Έγραψε στην ανάρτησή της η Ανθή.

Δείτε εδώ την πρόβα νυφικού της Ανθής Βούλγαρη. Οι φωτογραφίες θα σε μαγέψουν.

Ανθή Βούλγαρη: Έφυγε από το Open και ξεκίνησε τις ετοιμασίες του γάμου

Μόλις πριν από λίγες μέρες, η Ανθή Βούλγαρη ανακοίνωση την απόφασή της να φύγει από το Open και πλέον, έχοντας αφήσει πίσω της την παραίτηση, ξεκίνησε ήδη τις ετοιμασίες για τον λαμπερό γάμο της, για τον οποίο είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Η δημοσιογράφος έφυγε οριστικά από το κανάλι και πλέον έχει βάλει προτεραιότητα της τον γάμο της με τον αγαπημένο της, Κώστα Κωνσταντινίδη.

Το ερωτευμένο ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί σε μια ρομαντική τελετή την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στο Πήλιο. Κουμπάροι μάλιστα του ζευγαριού θα είναι η γνωστή παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, ο δημοφιλής τραγουδιστής Πέτρος Ιακωβίδης και δυο ακόμη φίλοι της νύφης και του γαμπρού.

Το Σαββατοκύριακο, η γνωστή δημοσιογράφος απόλαυσε ένα μπάνιο στην πισίνα και δοκίμασε κουφέτα για τον γάμο της.

Μάλιστα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα σωρό φωτογραφίες προκειμένου να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τις προτάσεις που δέχθηκε για τα κουφέτα.