Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Συγκλονιστική αποκάλυψη από Χατζίδου - Παύλου: «Μας έδωσε κουράγιο...»

Τι συνέβη;

Συγκλονιστική αποκάλυψη από Χατζίδου - Παύλου: «Μας έδωσε κουράγιο...»
News 20.08.2020 13:59
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μέσα από τη σημερινή τους εκπομπή, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου θέλησαν να κάνουν μία συγκλονιστική εξομολόγηση για την επίσκεψη που έκαναν στην Έρρικα Πρεζεράκου, η οποία με την αισιοδοξία της, τους έδωσε κουράγιο.

Το ζευγάρι έχει πολύ καλή σχέση με την αθλήτρια και έτσι θέλησε να την επισκεφθεί και να δει πώς τα πηγαίνει, λίγες μέρες μετά το σοβαρό ατύχημά της.

Άλλωστε, η Ελένη Χατζίδου είχε μιλήσει στο τηλέφωνο με την Έρρικα Πρεζεράκου αμέσως μετά το ατύχημα. Δείτε εδώ πώς το είχε περιγράψει.

«Είναι απίστευτο. Έχει καλή διάθεση. Η κοπέλα αυτή έδωσε κουράγιο σε μας… Είναι καλά, είναι δικοί της άνθρωποι εκεί, η μητέρα της τη βοηθάει, πρέπει να πηγαίνει πολύ συχνά για αλλαγές στο νοσοκομείο, της έχουν πει αυτά που ξέρουμε ότι ο παράμεσος είναι λειτουργικός, έχει χάσει το μικρό δάχτυλο αλλά σε ψυχολογία την είδα καλά για άνθρωπο που έπαθε τέτοιο πράγμα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Χατζίδου.

Τι είχε πει για το ατύχημά της η Έρρικα Πρεζεράκου πριν την επίσκεψη του Ετεοκλή Παύλου και της Ελένης Χατζίδου

Στο σπίτι της πλέον η Έρρικα Πρεζεράκου αναρρώνει τις τελευταίες ημέρες από το εφιαλτικό ατύχημα και τη δύσκολη περιπέτεια στο νοσοκομείο με το χειρουργείο. Η όμορφη αθλήτρια που τόσο ταλαιπωρήθηκε προσπαθεί να γίνει ξανά καλά και να αφήσει πίσω αυτές τις δυσάρεστες στιγμές. Κάθε νέα δήλωσή της όμως συγκλονίζει εκ νέου. Πρόσφατα, η Ερρικα Πρεζεράκου εξέφρασε άλλη μία σοκαριστική λεπτομέρεια για την κατάσταση της υγείας της. Μεταξύ άλλων, είπε "το χέρι μου από τον καρπό μέχρι τα δάχτυλα είναι γεμάτο..."

Στην εφημερίδα "On time" και τη Σάσα Σταμάτη παραχώρησε η γλυκιά 'Ερρικα μια εκτενή συνέντευξη και αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες που δεν ήταν γνωστές έως τώρα. Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά όσα εξέφρασε για τις άγνωστες πτυχές της ιστορίας.

Αυτά είπε η Ερρικα Πρεζεράκου και πραγματικά συγκλονίζει!

"Έχω βγει από το νοσοκομείο, είμαι σπίτι. Έχω ακόμα πολύ δρόμο μέχρι να μπω σε κανονικούς ρυθμούς. Το δεξί μου χέρι από καρπό μέχρι τα δάχτυλα είναι γεμάτο ράμματα.

Έχω ευγνωμοσύνη που ζω. Έχω χαρά που ζω. Προσπαθώ να μη θυμάμαι τίποτα από εκείνη τη μέρα γιατί καταλαβαίνω ότι δεν με βοηθάει να προχωρήσω. Επειδή μου έτυχε ένα βράδυ να έχω εφιάλτες. Προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά

Ερρικα Πρεζεράκου Χέρι Καρπός Ατύχημα Ράμματα

Θέλω να διευκρινίσω ότι δεν οδηγούσε ο Τίτος το σκάφος. Ευχαριστώ απίστευτα όλους τους αιμοδότες. Ο αιματοκρίτης μου είχε φτάσει 19, που είναι πολύ χαμηλός.

Οι άνθρωποι που έδωσαν αίμα δεν τους γνωρίζω, αλλά τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, γιατί με έσωσαν, όπως και το γιατρό μου, Σαράντη Σπυρίδωνος, που έφυγε από τις διακοπές του και ήρθε να με σώσει κυριολεκτικά

Έλαβα μηνύματα από ανθρώπους που δεν γνωριζόμασταν και με έκαναν να κλαίω. Δεν το πίστευα τι μου έγραφαν. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου προσωπικά τους φίλους που πραγματικά στάθηκαν δίπλα σαν οικογένεια.

Η Ρία Ράπτη, η Ειρήνη Ραχούτη, ο Τίτος που μέρα νύχτα ήταν εκεί. Κοιμόντουσαν σε καναπέδες, πατώματα. Είναι οικογένειά μου" Όλα αυτά δήλωσε η Έρρικα. Της ευχόμαστε καλή ανάρρωση!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η εξομολόγηση της Ελένης Χατζίδου στον Ετεοκλή Παύλου - «Κάθε ημέρα με κάνει να...»

Ρίγη συγκίνησης με την εξομολόγηση του Ετεοκλή Παύλου - «Εδώ τελειώνει η ζωή σου...»

Share