Ντόρα Μπακογιάννη: Την «τσακώσαμε» στην παραλία με την Σία Κοσιώνη και το μαγιό της θα βρεις στα Oysho

Παραδίδει μαθήματα στιλ η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ντόρα Μπακογιάννη: Την «τσακώσαμε» στην παραλία με την Σία Κοσιώνη και το μαγιό της θα βρεις στα Oysho

Πριν από λίγες ημέρες ο φωτογραφικός μας φακός «τσάκωσε» την Σία Κοσιώνη μαζί με την Ντόρα Μπακογιάννη σε παραλία της Κρήτης χαλαρές και ήρεμες να απολαμβάνουν το μπάνιο τους. Αυτό όμως που τράβηξε την προσοχή μεταξύ άλλων το κατακόκκινο μαγιό της. Εμείς κάνοντας μια γρήγορη αναζήτηση, σας βρήκαμε παρόμοιο σαν αυτό της πολιτικού, στα Oysho.

Συγκεκριμένα, χαλάρωσαν στα Χανιά, με τον φακό του YOU να τις συναντά κατ' αποκλειστικότητα στο Μαράθι, αγαπημένη παραλία της οικογένειας Μητσοτάκη.

Σια Κοσιώνη μητέρα Κώστα Μπακογιάννη

Η Ντόρα Μπακογιάνη, επέλεξε να φορέσει ένα κατακόκκινο ολόσωμο μαγιό και σου βρήκαμε ένα παρόμοιο στη διαδικτυακή σελίδα των Oysho. Μάλιστα, κοστίζει 35,99 €. Δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες της Ντόρας Μπακογιάννη και της Σίας Κοσιώνη από την παραλία.

Αυτό είναι το παρόμοιο μαγιό των Oysho ου φόρεσε η Ντόρα Μπακογιάννη στην παραλία

Ντόρα Μπακογιάννη μαγιό Oysho

Να σημειώσουμε πως, στην παραλία, η περήφανη μαμά, η Σία Κοσιώνη βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό του και έφτιαχνε μαζί του κάστρα στην άμμο, την ώρα που η εξίσου περήφανη γιαγιά τούς καμάρωνε από την ξαπλώστρα και μιλούσε στο τηλέφωνο.

Όπως έχει πει σε συνέντευξή της η Ντόρα Μπακογιάννη, έχει μεγάλη αδυναμία στα επτά εγγόνια της, πάντα τους μαγειρεύει κάτι νόστιμο όταν την επισκέπτονται και σπάνια τους χαλάει χατίρι, πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που αναγκαστικά στερήθηκε την αγκαλιά τους τούς προηγούμενους μήνες, λόγω των περιοριστικών μέτρων για την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Λίγα λόγια για την Ντόρα Μπακογιάννη

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 6 Μαΐου 1954, όπου και κατοικεί. Είναι κόρη του επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη (1918-2017) και της Μαρίκας Γιαννούκου (1930-2012), αδελφή του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη και μητέρα του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη. Αφού αποφοίτησε από τη Γερμανική Σχολή Αθηνών, σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Επικοινωνία στο Πανεπιστήμιο του Μονάχου και συνέχισε τις σπουδές της στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μιλάει αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά.

Το 1974 παντρεύτηκε τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Παύλο Μπακογιάννη (δολοφονηθέντα το 1989 από την οργάνωση 17 Νοέμβρη), με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά: τον Κώστα και την Αλεξία. Το 1998 παντρεύτηκε τον ναυλομεσίτη και αθλητικό παράγοντα Ισίδωρο Κούβελο. Κουμπάρος στον δεύτερο γάμο ήταν ο εφοπλιστής, αθλητικός παράγοντας και πολιτικός Βαγγέλης Μαρινάκης, τον γιο του οποίου η ίδια βάφτισε