Χάρης Χριστόπουλος - Ανίτα Μπραντ: Δείτε το υπερσύγχρονο loft στο οποίο μένουν

Είναι υπέροχα διακοσμημένο

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Χάρης Χριστόπουλος - Ανίτα Μπραντ: Δείτε το υπερσύγχρονο loft στο οποίο μένουν

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που το λαμπερό και πάντα χαμογελαστό ζευγάρι, Χάρης Χριστόπουλος και Ανίτα Μπραντ έφεραν στη ζωή το αγγελούδι τους. Οι τρεις τους πήγαν μάλιστα και τις πρώτες τους διακοπές μαζί και οι φωτογραφίες που ανέβασαν στο προφίλ τους έριξε το Instagram. Η νέα οικογένεια γύρισε σπίτι και το σπίτι τους είναι ένα φανταστικό υπερσύγχρονο loft.

Αναλυτικότερα, το όμορφο ζεύγος διαμένει στο κέντρο της Αθήνας και τώρα που το μωράκι τους ήρθε πλέον σπίτι διαμόρφωσαν το χώρο κατάλληλα. Στο μεγαλύτερο μέρος του σπιτιού επικρατούν τόνοι του μπεζ και γκρι χρώματα, ενώ το δωμάτιο του μωρού είναι διακοσμημένο στα λευκά. Δείτε παρακάτω διάφορες φωτογραφίες από το σύγχρονο loft τους.

Αυτό είναι το υπερσύγχρονο loft του Χάρη Χριστόπουλου και της Ανίτα Μπραντ

Χάρης Χριστόπουλος Ανίτα Μπραντ Σπίτι

Χάρης Χριστόπουλος Ανίτα Μπραντ φωτογραφίες σπιτιού

Χάρης Χριστόπουλος Ανίτα Μπραντ σαλόνι σπιτιού

Δείτε εδώ πως λύγισε το Instagram η Ανίτα Μπραντ και την εικόνα της Παναγίας στα χέρια του γιου της.

Χάρης Χριστόπουλος - Ανίτα Μπραντ: Οι πρώτες τους διακοπές με τον 1 μηνός γιο τους!

Το πανέμορφο και πάντα χαμογελαστό ζευγάρι, Χάρης Χριστόπουλος και Ανίτα Μπραντ, ζουν στιγμές απερίγραπτης ευτυχίας καθώς έγιναν για πρώτη φορά γονείς και βιώνουν πρωτόγνωρα συναισθήματα. Άλλος ένας λόγος για να είναι τρισευτυχισμένοι είναι το γεγονός ότι βρίσκονται για καλοκαιρινές διακοπές και μάλιστα είναι οι πρώτες τους με τον 1ος μηνός γιο τους!

Η πανέμορφη οικογένεια βρίσκεται διακοπές στο μαγευτικό νησί της Λευκάδας και απολαμβάνουν τον λαμπερό ήλιο όπως και στιγμές μοναδικής χαλάρωσης και ηρεμίας. Το ζευγάρι δεν παρέβλεψε να αναρτήσει φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα και συγκεκριμένα στο Instagram. Δείτε παρακάτω τις τρυφερές αναρτήσεις τους.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες από τις πρώτες τους διακοπές του Χάρη Χριστόπουλου και της Ανίτας Μπραντ με τον 1 μηνός γιο τους!

Χάρης Χριστόπουλος Ανίτα Μπραντ πρώτες διακοπές γιος

Χάρης Χριστόπουλος μωρό διακοπές

Χαρακτηριστικά η Ανίτα έγραψε: "Τι να πω για αυτό το καλοκαίρι; Ότι έχουμε αυτό το αγγελούδι στην αγκαλιά μας; Το ότι είμαστε στις πρώτες μας διακοπές και οι τρεις μαζί; Το ότι είμαστε στο αγαπημένο μας νησί και στο αγαπημένο μας ξενοδοχείο;"

 Ανίτα Μπραντ Π΄ρωτες διακοπές μωρό

Με τη σειρά του ο Χάρης σχολίασε αυτό: "Τα μοντέλα μου για πάντα"

Δείτε την πρώτη βόλτα της Ανίτα με το μωράκι της. Η φωτογραφία με το καροτσάκι