Δημήτρης Φιντιρίκος: Το πάρτι - υπερπαραγωγή που ετοίμασε για τα γενέθλια της Κατερίνας Δαλάκα

Πάνω στο σκάφος!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δημήτρης Φιντιρίκος: Το πάρτι - υπερπαραγωγή που ετοίμασε για τα γενέθλια της Κατερίνας Δαλάκα

Η Κατερίνα Δαλάκα είχε χθες τα γενέθλιά της και έτσι, ο αγαπημένος της σύντροφος, Δημήτρης Φιντιρίκος ,θέλησε να της ετοιμάσει το πιο υπέροχο πάρτι - υπερπαραγωγή πάνω στο σκάφος για να της ευχηθεί τα πιο όμορφα χρόνια πολλά!

To ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο και δε διστάζει να το δείχνει σε κάθε περίπτωση. Οι δυο τους βίωσαν μερικές εντάσεις φέτος με τον σύντομο χωρισμό τους, ωστόσο είναι και πάλι μαζί και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Η Κατερίνα Δαλάκα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Κεφαλλονιά μαζί με τον σύντροφό της και χθες έκλεισε τα 28.

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος είχε ετοιμάσει τα πάντα για την έκπληξη! Την ώρα που ήταν στο σκάφος και μόλις η ώρα πέρασε από 12 και η μέρα άλλαξε την αγκάλιασε, της έδωσε ένα τρυφερό φιλί και της ευχήθηκε «Χρόνια πολλά» ενώ εκείνη την ώρα φώτισαν τον ουρανό βεγγαλικά… Και δεν ήταν η μόνη έκπληξη! Στη συνέχεια ήρθε μία υπέροχη τούρτα.

Κατερίνα Δαλάκα: Δεν άφηνε από το χέρι της τον Δημήτρη Φιντιρίκο - Πήραν φωτιά τα φωτογραφικά κλικς

Η Κατερίνα Δαλάκα βρέθηκε στη Μύκονο μαζί με τον αγαπημένο της Δημήτρη Φιντιρίκο και δεν μπορούσε ούτε λεπτό να αφήσει το χέρι του, ακόμα και μέσα στη θάλασσα. Ο φωτογραφικός φακός τους "συνέλαβε" και όπως ήταν λογικό, τα κλικς πήραν φωτιά!

Η γνωστή αθλήτρια αποφάσισε να ξεφύγει για λίγο από τη ρουτίνα της Αθήνας και έτσι επισκέφθηκε τη Μύκονο, μαζί με τον καλό της.

Οι δυο τους, είναι εδώ και καιρό ξανά μαζί και βιώνουν τον έρωτά τους ανενόχλητοι! Ο φακός του YouWeekly.gr τους "συνέλαβε" σε πολύ τρυφερά τετ-α-τετ στο νησί των ανέμων!

Αυτές είναι οι φωτογραφίες της Κατερίνας Δαλάκα με τον Δημήτρη Φιντιρίκο στη Μύκονο

Κατερίνα Δαλάκα ΜύκονοςΚατερίνα Δαλάκα Δημήτρης Φιντιρίκος

Πιπεράτο βίντεο με την Κατερίνα Δαλάκα και τον Δημήτρη Φιντιρίκο

Μπορεί να είχαν χωρίσει, μπορεί να την είχε αδειάσει δημόσια αλλά... ο έρωτας τα κάνει αυτά! Η Κατερίνα Δαλάκα είναι και πάλι μαζί με τον Δημήτρη Φιντιρίκο και... περνάνε ζωή και κότα στις παραλίες της Μυκόνου! Μάλιστα, ένα βίντεο που κυκλοφόρησε από το Mykonos Live τους δείχνει σε πολύ πιπεράτες στιγμές.

Ο γοητευτικός επιχειρηματίας και η νικήτρια του Survivor 3 πήγαν για μπάνιο στο Καλό Λιβάδι, όπου ο Δήμητρης την ώρα που έμπαιναν στην θάλασσα έβαλε χέρι στα οπίσθια της αγαπημένης του. Ελάχιστοι θα μπορούσαν να τον κακολογήσουν, καθώς το καυτό κορμί της συντρόφου του, θα κόλαζε οποιονδήποτε! Το ζευγάρι, μετά την επανασύνδεσή του, περνάει χαλαρές και ευχάριστες στιγμές στην Μύκονο, τραβώντας τα βλέμματα.