«Τη Μαλέσκου την πιστεύω για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν είμαι σίγουρος»

Τρομερή σπόντα για τη νέα της εκπομπή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Τη Μαλέσκου την πιστεύω για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν είμαι σίγουρος»

Καλεσμένος στο Καλοκαίρι #ΝΟΤ ήταν ο παρουσιαστής Θανάσης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος μίλησε για τις εξελίξεις στα τηλεοπτικά και ξεκαθάρισε πως πιστεύει πολύ στην προσπάθεια της Ιωάννας Μαλέσκου ενώ από την άλλη δεν είναι σίγουρος για το αν θα τα καταφέρει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

O παρουσιαστής του ΣΚΑΪ ξεκαθάρισε πως θεωρεί πολύ επιτυχημένη την προσπάθεια που γίνεται στο Καλοκαίρι #ΝΟΤ και παράλληλα αναφέρθηκε στη νέα παρουσιάστρια του καναλιού του Φαλήρου που δεν είναι άλλη από την Ιωάννα Μαλέσκου.

Δείτε εδώ και το πρώτο στιγμιότυπο της Ιωάννας Μαλέσκου μέσα από το πλατό του ΣΚΑΪ!

Αυτά είπε για την Ιωάννα Μαλέσκου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Οι καλοκαιρινές εκπομπές κατά βάση δεν πηγαίνουν καλά. Η ενημέρωση είναι πάρα πολύ σοβαρή αυτή την εποχή. Καμιά ψυχαγωγία δεν μπορεί να χτυπήσει την ενημέρωση. Με εξαίρεση τον Γρηγόρη, η παραγωγή αποφάσισε να βάλει τρία παιδιά που δεν είναι δοκιμασμένα στην τηλεόραση. Το πείραμα καμιά φορά πετυχαίνει.

Με αυτή την έννοια εγώ την πιστεύω τη Μαλέσκου. Πιστεύω πως πρέπει να βγαίνουν νέα πρόσωπα στην τηλεόραση. Αλλιώς είναι σε ένα τοπικό κανάλι και αλλιώς να δοκιμαστείς σε ένα πανελλήνιο κανάλι. Δεν είμαι σίγουρος ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα τα καταφέρει τόσο καλά. Παραείναι γλυκιά, παραείναι ευγενική. Οπότε δεν ξέρω πώς θα είναι» είπε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Στη συνέχεια, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος επιβεβαίωσε πως ο πρώην παίκτης του MasterChef Γιώργος Λασκαρίδης θα βρίσκεται στην εκπομπή “Dot”, ενώ αποκάλυψε και τον ρόλο του Ανδρέα Μικρούτσικου στο Big Brother.

«Τον αγαπώ πολύ τον Ανδρέα. Δεν ξέρει κανείς άλλος τόσο καλά την τηλεόραση. Αυτό που ξέρω που θα κάνει είναι ότι θα υπάρχει το σόου και θα υπάρχει μια επιτροπή, να το πω, κάποιοι άνθρωποι, ένα μικρό πάνελ μέρος του οποίου θα είναι και ο Ανδρέας», δήλωσε.