Έλενα Χριστοπούλου: Έκανε την αποκάλυψη για το My Style Rocks με μία φωτογραφία

Και ανυπομονούμε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έλενα Χριστοπούλου: Έκανε την αποκάλυψη για το My Style Rocks με μία φωτογραφία

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Έλενα Χριστοπούλου θέλησε να κάνει μία πολύ «καυτή» αποκάλυψη για το My Style Rocks, ανεβάζοντας μία πολύ ξεχωριστή φωτογραφία, στην οποία ποζάρει παρέα με τον καλό της φίλο, Στέλιο Κουδουνάρη.

Πολύς λόγος έχει γίνει σχετικά με τη νέα σεζόν του Μy Style Rocks, ενώ πριν από λίγες ώρες έγιναν γνωστές οι δύο πρώτες παίκτριες που θα δούμε φέτος στο παιχνίδι μόδας.

Η Έλενα Χριστοπούλου συναντήθηκε τυχαία με τον Στέλιο Κουδουνάρη και θέλησε να δημοσιεύσει στο Instagram μια σχετική ανάρτηση από τη συνάντησή τους. Μάλιστα αποκαλύπτει ότι σύντομα ξεκινούν και πάλι τα γυρίσματα του “My Style Rocks”.

Αλλαγές τελευταίας στιγμής στο My Style Rocks - Τι συμβαίνει;

Σημαντικές αλλαγές φαίνεται πως πρόκειται να γίνουν μέχρι και την τελευταία στιγμή στο My Style Rocks, αφού σήμερα μέσα από το ρεπορτάζ του Καλοκαίρι #ΝΟΤ έγινε γνωστό τι ακριβώς συμβαίνει με το παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΪ.

Η νέα σεζόν πρόκειται να ξεκινήσει σε λίγο καιρό και έχει κυκλοφορήσει το πρώτο τρέιλερ με την Κατερίνα Στικούδη να είναι και πάλι στο τιμόνι της αγαπημένης ψυχαγωγικής εκπομπής.

Αυτές είναι οι αλλαγές τελευταίας στιγμής στο My Style Rocks

Αυτό που ωστόσο δεν είναι ακόμα σίγουρο, είναι ποια θα είναι τα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν την κριτική επιτροπή του My Style Rocks. Τα ονόματα της Έλενας Χριστοπούλου και του Στέλιου Κουδουνάρη φαίνεται να έχουν κλείσει, ωστόσο αυτός που παραμένει αβέβαιος είναι ο Λάκης Γαβαλάς.

My Style Roccks Λάκης Γαβαλάς

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Λάκης Γαβαλάς, λόγω των θεατρικών του υποχρεώσεων με το «Κλουβί με τις τρελές» στο Μπρόντγουεϊ δεν μπορεί να συμμετάσχει. Ο ίδιος ζητάει αλλαγή στις μέρες των γυρισμάτων αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να είναι εφικτό. Ούτε μπορεί να ξεκινήσει τώρα στη θέση του κριτή και να αφήσει το παιχνίδι στη μέση όταν στα τέλη Οκτωβρίου θα ξεκινήσει το θέατρο.

Πάντως, αν δεν είναι ο Λάκης Γαβαλάς στο παιχνίδι, όλα δείχνουν ότι ανοίγει ο δρόμος για τη μεγάλη επιστροφή του Χάρη Χριστόπουλου. Μάλιστα, κατά τον περσινό κύκλο είχαν γίνει αρκετές κρούσεις από την παραγωγή αλλά λόγω του Happy Day κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό.